Medewerker onderzoekszaken (0,5 fte) binnen het Research Support Team Tilburg School of Humanities and Digital Sciences

Medewerker onderzoekszaken (0,5 fte) binnen het Research Support Team Tilburg School of Humanities and Digital Sciences

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 17 okt Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Research Support Team TSHD (Tilburg School of Humanities and Digital Sciences) is, vanwege uitbreiding van het team, op zoek naar een medewerker onderzoekszaken in de omvang van 0,5 fte.

Functieomschrijving

Het Research Support Team (RST) TSHD ondersteunt de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van het onderzoeksbeleid van TSHD. Het team doet dat voor promovendi (PhD’s), onderzoekers, onderzoeksprogrammaleiders en het Faculteitsbestuur van TSHD, in het bijzonder de vice-decaan onderzoek. Het Research Support Team is een compacte afdeling bestaande uit het afdelingshoofd, de beleidsmedewerker onderzoek en kwaliteitszorg, de secretaris van de ethische commissie, de PhD-coördinator en een medewerker onderzoekszaken. Met hen werkt de medewerker onderzoekszaken intensief samen. 

Taken
Als medewerker onderzoekszaken ben je verantwoordelijk voor de administratie van het promotietraject in het promovendi-registratiesysteem Hora Finita.  Je zorgt ervoor dat alle stappen van het promotieproces adequaat en op tijd in het registratiesysteem verwerkt worden. Daartoe neem je proactief contact op met diverse betrokkenen bij dit proces zoals de PhD-medewerkers, promotoren, vice-decaan onderzoek, HR-collega’s, collega’s van de andere Graduate Schools binnen Tilburg University en het College voor Promoties. Je genereert managementinformatie uit het systeem en bespreekt deze gegevens met de andere collega’s van het RST-team. Je gebruikt deze gegevens vervolgens zelf om de administratie up to date te houden.uit het RST-team. Je hebt er plezier in om de administratie van het promotieproces op orde te brengen en doet suggesties voor verbetering waar nodig.

Je werkt nauw samen met de collega medewerker onderzoekszaken en de PhD-coördinator. Samen fungeren jullie als eerste aanspreekpunt voor vragen van PhD-kandidaten en promotoren over allerhande zaken binnen het promotietraject. Je ondersteunt de PhD-coördinator bij de planning en voorbereiding van de monitoringsgesprekken die de PhD-coördinator met de PhD-medewerkers voert en je ondersteunt bij de organisatie van bijeenkomsten die door de Graduate School worden georganiseerd. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je beschikt over een relevante opleiding en/of ervaring op MBO- / HBO-niveau. Je hebt aantoonbare kennis van en relevante ervaring in het hoger onderwijs en je hebt affiniteit met de wetenschappelijk onderzoekspraktijk. Je bent efficiënt, accuraat, stressbestendig en hebt een nauwkeurige werkhouding. Je werkt procesmatig en houdt het overzicht, ook als er meerdere processtappen tegelijkertijd plaatsvinden. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en zoekt daarnaast de samenwerking met andere collega’s binnen TSHD en binnen de universiteit. Je beschikt over uitstekende kennis van Microsoft Office-pakketten (Word, Excel, Access, Teams et cetera) en hebt een proactieve, klantvriendelijke en oplossingsgerichte manier van werken. Zowel in het Nederlands als in het Engels druk je je gemakkelijk uit, zowel mondeling als schriftelijk. 

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van één jaar met, afhankelijk van het feitelijk functioneren, uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. De aanstelling vindt plaats bij het onderdeel Academic Services van de dienst University Services. Van daaruit word je tewerkgesteld bij het Research Support Team van de Tilburg School of Humanities and Digital Sciences. Dit sluit een eventuele latere organisatorische wijziging niet uit.

Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een dienstverband volgens het UFO-profiel medewerker studentenzaken 3 (salarisschaal 7 van de CAO/NU). Het salaris bedraagt maximaal € 3196,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiefaciliteitenregeling en de mogelijkheid uw arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Wij streven naar een zo spoedig mogelijke indiensttreding.

Plaatsing in de organisatie
De aanstelling vindt plaats bij het onderdeel Academic Services van de dienst University Services. Van daaruit word je tewerkgesteld bij het Research Support Team van de Tilburg School of Humanities and Digital Sciences.

Werkgever

Tilburg University

“Understanding society”. Dat is het motto van Tilburg University. In vijf faculteiten worden maatschappij gerelateerde opleidingen gegeven en uiteraard ook wetenschappelijk onderzoek gedaan. De Tilburg University campus is een bruisende, uitdagende en inspirerende plek om te studeren en te werken. Dat doen we ook steeds meer online. Samen met zo’n 4.000 collega’s maken we dit voor 18.000 studenten en wetenschappers tot een succes.

Afdeling

Academic Services

De divisie Academic Services (AS) van University Services biedt op gedreven en betrokken wijze onderwijs, onderzoek en valorisatieondersteuning. Denk hierbij aan onderzoek- en onderwijsbeleid, kwaliteitszorg, en administratieve ondersteuning van opleidingen, Graduate Schools en onderzoeksprogramma’s. Ook biedt Academic Services individuele ondersteuning aan studenten, PhD’s en wetenschappelijke staf. 
Academic Services

Tilburg School of Humanities and Digital Sciences
Tilburg School of Humanities and Digital Sciences (TSHD) verricht wetenschappelijk onderzoek en onderwijs op het vlak van Communicatie- en Informatiewetenschappen, Cognitive Science and Artificial Intelligence, Data Science, Filosofie, Cultuurstudies en Liberal Arts and Sciences (University College Tilburg). De faculteit kent vier departementen en een aantal onderzoeksinstituten. 
Tilburg School of Humanities and Digital Sciences (link naar website: Tilburg School of Humanities and Digital Sciences | Tilburg University)

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 20 uur per week
  • MBO+
  • 18461

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you