Beheertechnicus (1,0 fte)

Beheertechnicus (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
28 sep 7 okt Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Facilitair Bedrijf van de Rijksuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie, waarin ruim 250 mensen zich elke dag inzetten voor het leveren van facilitaire diensten en voor gebouw- en terreinbeheer.
Door samenwerking met andere ondersteunende afdelingen op het ge

Functieomschrijving

Het Facilitair Bedrijf van de Rijksuniversiteit Groningen is een klantgerichte organisatie, waarin ruim 250 mensen zich elke dag inzetten voor het leveren van facilitaire diensten en voor gebouw- en terreinbeheer.
Door samenwerking met andere ondersteunende afdelingen op het gebied van facility management, vastgoed en investeringsprojecten, arbo en milieu en informatietechnologie streven we naar een optimale ondersteuning van medewerkers en studenten.
Enkele van onze kernwaarden zijn klantfocus, eigenaarschap, humor, openheid van zaken, vakmanschap, transparantie en voor elkaar staan.

De functie
Voor onze afdeling Gebouw- en Terreinbeheer zoeken wij een beheertechnicus. Onder supervisie van de teamleider Beheertechnici ben je verantwoordelijk voor het in stand houden van de werkomstandigheden in de gebouwen voor de medewerkers, studenten en bezoekers van de Rijksuniversiteit Groningen.

Je werkt samen met collega’s vanuit verschillende disciplines. Jullie zijn met elkaar verantwoordelijk voor het ontwerpen en uitvoeren van technische projecten en installaties en het beheer van het RUG vastgoed.

Tot je taken behoort onder meer het regisseren, toezien, coördineren en controleren van storingen en onderhoudswerkzaamheden. Je bent mede verantwoordelijk voor het afstemmen van de planning, risico’s, uitvoering en kwaliteit van alle soorten onderhoudswerkzaamheden.
Samen met de externe uitvoerende professionals die door jou worden begeleid, draag je zorg voor het afhandelen van alle dagelijkse meldingen op het gebied van zowel HVAC als bouwkunde, elektrotechniek en dergelijke. Je bent intermediair tussen de faculteiten en alle uitvoerende partijen voor zowel preventief als correctief onderhoud. Je rol in projecten kan variëren van verantwoordelijkheid voor ontwerp en voorbereiding tot het houden van toezicht.

De functie vraagt verder een goed ontwikkeld analytisch en technisch vermogen. Je hebt kennis van en inzicht in de werking van gebouw-gebonden systemen. Ook heb je hebt de juiste vaardigheden om alle gebouw-gebonden processen te beheren en te monitoren. Je geeft suggesties voor verbeteringen en onderhoudswerkzaamheden.

Uiteraard blijf je goed op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Daarnaast blijf je kritisch kijken naar het werkproces. Ook hier doe je waar nodig suggesties voor verbetering.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

● je hebt een diploma mbo Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar
● je hebt een aantal jaren relevante werkervaring
● je bent zelfstandig, initiatiefrijk en proactief
● flexibiliteit, betrokkenheid en geen 7.00-16.00 mentaliteit maken jou tot een echte teamspeler
● communicatief sterk
● je bent woonachtig in de regio
● je bent gewend te werken met diverse computerprogramma’s, zoals Word, Excel en gebouwbeheerprogramma’s. Ervaring met Planon is een pre
● je kunt risico’s aan het vastgoed en gebouw-gebonden installaties identificeren en hierop acteren
● je hebt kennis van en ervaring in het vaststellen van de vastgoed condities en het beoordelen van de resultaten van opgeleverde werkzaamheden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris van minimaal € 2.700,- (schaal 8) tot maximaal € 4.078,- (schaal 9) bruto per maand bij volledige werktijd. In welke schaal je wordt ingedeeld hangt af van je opleiding en ervaring
- een eindejaarsuitkering van 8,3% en is het mogelijk om te kiezen voor een 36-, 38- of 40-urige werkweek (uitgaande van een fulltime dienstverband)
- een ruime verlofregeling. We vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en bieden daarom goede scholingsfaciliteiten.

De vacature is in eerste instantie voor de duur van een jaar. Na dit jaar wordt bekeken of een dienstverband voor onbepaalde tijd mogelijk is.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Afdeling

Facilitair Bedrijf

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese research universiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen.
Binnen de RUG zijn ook enkele honderden niet-wetenschappers werkzaam. Hun taak is het faciliteren van onderwijs en onderzoek. Al onze medewerkers worden in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Techniek
  • max. 38 uur per week
  • max. €4078 per maand
  • MBO
  • 221523-60

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you