Junior Assistant Manager

Junior Assistant Manager

Geplaatst Deadline Locatie
7 okt 17 okt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de enthousiaste junior Assistant Manager naar wie wij op zoek zijn? Heb je een goed financieel inzicht, kun je goed het overzicht bewaren en ben je nauwgezet?

Als junior Assistant Manager assisteer je de Assistant Manager met het financieel-, project- en personeelsbeheer van de leerstoelgroep Bedrijfseconomie (BEC). Samen fungeer je als aanspreekpunt voor vragen van medewerkers van de groep (o.a. docenten, onderzoekers, PhD kandidaten en studenten) en stafafdelingen over zaken met betrekking tot HRM, financiën en projecten. In grote lijnen betekent dit dat je verantwoordelijk bent voor het volgende:
 • je hebt een goed financieel inzicht en op basis daarvan maak je o.a. facturen en betalingsverzoeken, controleer je orders en keur je binnen- en buitenlandse onkostendeclaraties goed;
 • je onderhoudt een actief en goed contact met de afdelingen HRM, Liaison Office en Project Control;
 • je ondersteunt projectleiders met het aanleveren van gegevens ten behoeve van acquisitie, projectbegroting en projectbeheer. Daarnaast bewaak je projectbudgetten in nauw overleg met de projectleiders en de projectcontrollers en beantwoordt je vragen van medewerkers en PhD studenten;
 • je controleert de tijdsbesteding van de medewerkers en maakt nieuwe medewerkers wegwijs binnen de organisatie en de diverse software systemen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • een MBO+ of HBO achtergrond, met kennis van en affiniteit met financiële en andere management gerichte processen;
 • aantoonbaar financieel inzicht en de nodige administratieve werkervaring;
 • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • ervaring met MS Office pakketten, met name Excel. Tevens pik je nieuwe softwaresystemen snel op.
Je hebt een proactieve, flexibele persoonlijkheid, weet prioriteiten te stellen en werkt nauwgezet. Daarnaast ben je doortastend en zie je jezelf als een verbinder. Ervaring binnen een coördinerende functie en een complexe organisatie als een universiteit strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van maximaal €3.196,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 6-7). Het betreft een aanstelling van 16 uur per week, verdeeld over 3 dagen. In eerste instantie ontvang je een jaarcontract.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 16e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit" van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.800 medewerkers en 12.900 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Economie
 • max. 16 uur per week
 • max. €3196 per maand
 • MBO+
 • 796617

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you