PhD student / Onderzoeker in Opleiding: Oncologie - sarcoom en GIST

PhD student / Onderzoeker in Opleiding: Oncologie - sarcoom en GIST

Geplaatst Deadline Locatie
8 okt 24 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de sarcoomgroep van het cluster Medische Oncologie in het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) zal jij gedurende 4 jaar promotieonderzoek verrichten op het gebied van weke delen sarcomen en vooral de Gastro Intestinale Stromacel Tumoren.
Hierbij verricht je zowel preklinisch als klinisch onderzoek om meer inzicht te krijgen in het ontstaan van weke delen tumoren en hoe ze het beste behandeld kunnen worden. Het klinisch onderzoek wordt uitgevoerd bij patiënten die in ons ziekenhuis behandeld worden. Er is een intensieve en prettige samenwerking met de andere sarcoomcentra in Nederland. Daarbij zijn er verder internationale samenwerkingen waaraan je kunt meedoen. Op onze afdeling zijn meerdere promovendi werkzaam.
Jij zult een actieve rol krijgen in het doen van klinisch onderzoek, waarbij klinische taken geen onderdeel uitmaken van de functie. Het onderwerp van jouw onderzoek zal gaan over het vinden van de beste behandeling voor patiënten met zeldzame weke delen sarcomen. Jij zal de landelijke registratie van data van GIST patiënten coördineren en samen met promovendi uit andere centra onderzoeksvragen beantwoorden. Hierin kan je zelfstandig opereren en in de loop van je onderzoek ook je eigen inbreng realiseren. Het beste onderzoek kan voortkomen uit ideeën van promovendi.
Jouw onderzoek maakt deel uit van een grotere onderzoekslijn, welke de afgelopen jaren al heel succesvol de kennis en behandeling van patiënten met kanker heeft verbeterd en waar promovendi een zeer belangrijke bijdrage aan leveren. Ook voor jou zal dit een mogelijkheid zijn om ontzettend nuttig onderzoek te doen, de behandeling van kankerpatiënten direct te veranderen en om de oncologen in Nederland persoonlijk te leren kennen.
Je zal onder begeleiding klinische trials initiëren en begeleiden en resultaten analyseren en rapporteren. De begeleiding zal worden gedaan door 2 internist-oncologen, prof Winette van der Graaf en dr. Neeltje Steeghs. Je zal deelnemen aan het onderwijs binnen de Onderzoekschool Oncologie Amsterdam (OOA). Wij zijn op zoek naar iemand die het liefst per december 2021 of januari 2022 kan starten.

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

Ben jij een enthousiaste arts met interesse in dit promotieonderzoek op het gebied van weke delen sarcomen en vooral de Gastro Intestinale Stromacel Tumoren én herken jij jezelf in onderstaand profiel, dan maken wij graag kennis met jou.

  • Je beschikt over een voltooide studie geneeskunde
  • Je hebt affiniteit met de oncologie
  • Je hebt belangstelling voor klinisch onderzoek
  • Je bent enthousiast over samenwerking in een multidisciplinaire setting
  • Je beschikt over uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden (in het Nederlands en Engels).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 of 4 jaar.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden
Het betreft een dienstverband voor de duur van het promotieonderzoek, voor een periode van 3 of 4 jaar. Het salaris bedraagt, afhankelijk van jouw ervaring, tussen € 2.882,- en € 3.549,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform de OIO-schalen. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

Werkgever

Netherlands Cancer Institute

The Netherlands Cancer Institute, founded in 1913, is among the top 10 comprehensive cancer centers, combining world-class fundamental, translational, and clinical research with dedicated patient care. Our initiatives to promote excellent translational research have been recognized by the European Academy of Cancer Sciences, when they designated us ‘Comprehensive Cancer Center of Excellence in Translational Research’.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2882—€3549 per maand
  • Universitair
  • AT 61542

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you