Actie-onderzoeker (postdoc) bij Treant

Actie-onderzoeker (postdoc) bij Treant

Geplaatst Deadline Locatie
11 okt 28 okt Hoogeveen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je gepromoveerd, vind je onderzoek leuk, maar wil je onder regie van de Raad van Bestuur vooral praktisch mede vorm te geven aan het Treant van de toekomst, reageer dan op deze vacature!

Functieomschrijving

Treant werkt enthousiast aan een nieuw meerjarenbeleidsplan en is voornemens de implementatie van nieuwe initiatieven en de evaluatie daarvan via actie-onderzoek te laten plaatsvinden. Actie-onderzoek kent als doel om tegelijkertijd te werken aan actie en verandering als aan onderzoek door het genereren van overdraagbare kennis over wat er is geleerd. Actie-onderzoek betekent kortcyclisch verbeteren, betrokkenheid van de onderzoeker, realiseren van verandering door samenwerking.

Uit het meerjarenbeleidsplan volgt binnenkort een programma van meerdere projecten, welke dat zijn wordt de komende maanden duidelijk. Denk als voorbeeld aan projecten voor digitalisering of nieuwe technologie, voor netwerksamenwerking, voor het versterken van onze positie op de arbeidsmarkt. Je gaat de projectleiders en -teams van deze projecten ondersteunen in de verwezenlijking van hun projectplannen. Naast een bijdrage leveren bij de implementatie en onderzoek met betrekking tot de implementatie zoek je mogelijkheden voor externe financiering. Deze externe onderzoeksfinanciering kan ook worden aangewend voor een verlenging van het contract van de actie-onderzoeker. Je eerste verantwoordelijkheid ligt bij de ondersteuning van de gekozen projecten, maar ook wordt verwacht dat je publiceert over de implementatie van het meerjarenbeleidsplan in landelijke (digitale) vaktijdschriften als ook in internationale wetenschappelijke journals. Erasmus School of Health Policy & Management begeleidt dit traject en neemt ook nadrukkelijk de verantwoordelijkheid op zich dat kennis wordt opgebouwd en gedissemineerd over de ervaringen die Treant de komende jaren opdoet.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste onderzoeker, een kandidaat met een recente PhD titel op het terrein van Health Care Management, Health Care Policy, Health Sciences, Public Health of gerelateerde disciplines zoals Bedrijfskunde, Sociologie, Bestuurskunde, Organisatiewetenschappen, Human Resource Management, mits aantoonbare affiniteit met de gezondheidszorg. Wij verwachten dat een kandidaat in staat is om vanuit theoretisch concepten, gebruikmakend van wetenschappelijke methoden, actie-onderzoek uit te voeren. Wij zoeken iemand die op authentieke manier mensen in beweging brengt, iemand die organisatiesensitief is en die met analytische en communicatieve vaardigheden een verandering aanjaagt. Daarnaast verwachten we dat de kandidaat de Engelse en Nederlandse taal (aantoonbaar) vloeiend beheerst in zowel woord als geschrift. Verwacht wordt dat je je vestigt of gevestigd bent in onze regio.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 18 maanden.

Wij bieden je een tijdelijke  arbeidsovereenkomst voor de duur van 18 maanden met een mogelijke verlenging afhankelijk van de vervolgopdrachten. De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van kennis en ervaring volgens FWG 60, minimaal € 3.322,- en maximaal € bruto 4.798,- fulltime per maand.

Daarnaast ontvang je bij Treant 8,33% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand). Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen. Bijvoorbeeld op het gebied van extra reiskostenvergoeding (tot € 0,19 per kilometer tegen uitruil van bruto salaris), sport en vrije tijd en diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen. 

Werkgever

Je rapporteert rechtstreeks aan de voorzitter van de RvB en werkt samen in een team met de manager Communicatie en Externe Relaties, secretaris RvB en beleidsmedewerker RvB.

Specificaties

  • Postdoc
  • Gezondheid
  • 32—40 uur per week
  • €3322—€4798 per maand
  • Gepromoveerd
  • ESHPM-20211011

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Dr. G.H. Amshoffweg 1, 7909 AA, Hoogeveen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you