Secretaresse voor de Sectie Economie

Secretaresse voor de Sectie Economie

Geplaatst Deadline Locatie
12 okt 30 nov Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de nieuwe collega, die met kunde en ervaring, betrokkenheid en initiatief een plek vindt in ons administratieve team?

De Sectie Economie wil een hoofdrolspeler zijn op het gebied van onderzoek en onderwijs op het terrein van economie in duurzame ontwikkeling. Wij streven ernaar zowel maatschappelijk als academisch relevante bijdragen te leveren.
Onze Sectie Economie bestaat uit de volgende leerstoelengroepen: Agrarische Economie en Plattelandsbeleid (AEP), Urban Economics (UEC), Milieu-Economie en Natuurlijke Hulpbronnen (ENR), Ontwikkelingseconomie (DEC), en Agrarische- en Milieugeschiedenis (RHI). Alle vijf de groepen zijn dynamisch en snelgroeiend, met vaste en tijdelijke stafleden en een groeiend aantal Nederlandse en buitenlandse promovendi en studenten.

De sectie wordt ondersteund door een administratief team van 8 personen, binnen dit team wordt op veel vlakken nauw samengewerkt. Wij ondersteunen diverse doelgroepen waarbij onderwijs en wetenschap de verbindende factoren zijn, de verschillen zijn echter groot, bijvoorbeeld: culturele afkomst, leeftijd, functies en ervaring. Deze diversiteit vraagt om een open houding en blik, met respect voor de ander.

Jij past binnen ons team wanneer je vriendelijk, proactief en servicegericht bent. Je hebt ervaring met secretariële werkzaamheden en je wil je graag verder ontwikkelen. Je past jezelf makkelijk aan en je kan je voegen naar de cultuur en afspraken binnen ons team. Daarnaast weet je ook eigen ervaring en kennis in te brengen, samen maken we het verschil!
De belangrijkste werkzaamheden zijn:
  • alle voorkomende werkzaamheden in de onderwijs administratie;
  • administratieve begeleiding van promotie trajecten;
  • organisatie van workshops;
  • boeken van reizen;
  • beheren van diverse mailboxen;
  • beheren van hardware;
  • notuleren van vergaderingen, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • mbo-secretarieel of havo met een aanvullende secretaresse opleiding;
  • ervaring met diverse software pakketten (met name MS Office). Daarnaast pak je nieuwe software systemen snel op;
  • goede communicatieve en sociale vaardigheden;;
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en het Engels
  • een dienstverlenende instelling;
  • organisatievermogen en flexibiliteit;
  • het vermogen om zelfstandig invulling te geven aan de werkzaamheden en daarbij in teamverband te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Een interessante, veelzijdige baan in een internationale werkomgeving; een grote diversiteit van mensen, culturen, opleidings- en kennisniveau. En als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je zeker goed bij Wageningen University & Research. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal €2.310,- tot maximaal €2.900,- bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 6). Het betreft een functie voor 16 uur per week met op termijn mogelijkheden om het aantal uren te vergroten. De uren worden bij voorkeur verdeeld over 4 middagen, afstemming hierover vindt plaats in samenspraak.
Je ontvangt in eerste instantie een tijdelijke aanstelling van 1 jaar, bij goed functioneren vindt mogelijk verlenging plaats.

Wil je graag meer dan 16 uur per week werken? Ook dan nodigen we je uit om te solliciteren, we hebben momenteel meerdere vacatures van Secretaresse open staan en wellicht zijn er combinaties mogelijk.

Bij ons is het mogelijk om hybride te werken, tijdens je inwerkperiode werk je met name op ons kantoor, de Leeuwenborch in Wageningen.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 16e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit" van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.800 medewerkers en 12.900 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 16 uur per week
  • MBO+
  • 798782

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you