PDEng positie (iov Pfizer, Roche en ZGT) in optimalisering van informatie over kanker met het PERSONA-platform

PDEng positie (iov Pfizer, Roche en ZGT) in optimalisering van informatie over kanker met het PERSONA-platform

Geplaatst Deadline Locatie
12 okt 24 okt Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil je betrokken zijn bij de ontwikkeling van een platform voor gepersonaliseerde informatie voor patiënten met kanker? Ben je geïnteresseerd in Business & IT, modelleren, psychologie en design? Wil jij het verschil maken en de gezondheidszorg verbeteren? Dan is dit PDEng (Professional Doctorate in Engineering) programma iets voor jou.

Het PDEng-programma is een 2-jarig post-master ontwerpprogramma. Het programma omvat een deel opleiding op de Universiteit Twente en een ontwerpproject dat uitgevoerd zal worden met Pfizer, Roche en het ZGT. Het opleidingsdeel bevat een verdiepend en verbredend karakter met voldoende mogelijkheden tot professionele ontwikkeling. In samenwerking met Pfizer, Roche en patiënten en professionals van het ZGT ga je op zoek naar een oplossing voor het afstemmen van de informatievoorkeuren van patiënten met kanker ten tijde van de diagnose, behandeling of follow-up.

De uitdaging:
Goed begrip is de basis van samen beslissen: alleen als informatie echt goed begrepen wordt, kunnen mensen meebeslissen over hun eigen behandeling. Over het algemeen is medische informatie echter niet aangepast aan de individuele behoeftes van mensen. Ook blijkt dat medische professionals niet altijd in staat zijn om de voorkeuren te onderscheiden, en patiënten zelf hebben moeite om deze kenbaar te maken. Jij gaat ervoor zorgen dat je met nieuwe inzichten in de dynamische informatievoorkeuren van patiënten met kanker een framework en platform kunt ontwikkelen dat op basis van persoonlijke informatiebehoefte passende content kan genereren voor patiënten met kanker. Op deze manier stel je artsen en patiënten in staat om in gemeenschappelijke besluitvorming tot de beste zorg te komen.

Tijdens het project werk je ook samen met maatschappelijke organisaties zoals de borstkankervereniging (BVN) en kanker.nl, het Nederlandse platform met informatie over kanker met 450.000 unieke bezoekers elke maand en 30.000 gebruikers.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • We zoeken de beste MSc (HBO/WO) student op het gebied van Business Information Technology, Technical Medicine, Biomedical Engineering, Computer Science, Electrical Engineering, Industrial Design Engineering, Interaction Technology of aanverwante relevante disciplines.
  • Het betreft een multidisciplinair project, dus een brede interesse en goede communicatieve vaardigheden zijn nodig om het project tot een succes te maken.
  • Je moet beschikken over ambitie en talent om onder toezicht van een begeleidingsteam innovatieve oplossingen te vinden voor complexe technische kwesties met een multidisciplinair karakter.
  • Belangrijke professionele vaardigheden zijn Engelse taalvaardigheden, projectmanagementvaardigheden, teamwork, initiatief en zelfreflectie.
  • Kennis over modelleren is een pre om het project succesvol af te ronden, maar kan ook onderdeel zijn van het opleidingsdeel.

Arbeidsvoorwaarden

  • We bieden een fulltime contract voor 24 maanden met een salaris van € 2.002,- bruto per maand.
  • Tijdens deze twee jaar volg je een op maat gemaakt post-master ontwerpprogramma in een combinatie van opleiding (50%) en werken aan een ontwerpproject (50%).
  • De Universiteit Twente biedt excellente faciliteiten voor professionele en persoonlijke ontwikkeling, voldoende verlofdagen en een eindejaarsbonus.
  • Na het succesvol doorlopen van het programma, ontvang je een gecertificeerd diploma. Je ontvangt de academische graad Professional Doctorate in Engineering (PDEng) en je wordt geregistreerd als Technologisch Ontwerper door het Koninklijk Instituut voor Ingenieurs (KIVI).

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 40 uur per week
  • max. €2002 per maand
  • Universitair
  • 212

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you