Junior marketing- en communicatiespecialist

Junior marketing- en communicatiespecialist

Geplaatst Deadline Locatie
15 okt 7 nov Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bent u die enthousiaste junior marketing- en communicatiespecialist die ons kan ondersteunen bij de organisatie van de voorlichtingsactiviteiten en positionering van onze opleidingen? Staat u te popelen om met veel energie en ambitie aan de slag te gaan en het team te komen versterken? Krijgt u energie van tevreden studiekiezers? Dan horen wij graag van u! 
Om aankomend studenten te helpen de juiste studie te kiezen, willen wij de mogelijkheden op het gebied van onderwijsmarketing optimaal benutten. Om onze ambities op dit gebied waar te maken zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior marketing- en communicatie specialist, die ondersteuning biedt bij de organisatie van voorlichtingsactiviteiten en de branding en positionering van de vijf bacheloropleidingen van de rechtenfaculteit.

Als junior marketing- en communicatie specialist gaat u diverse voorlichtingsdagen en -avonden voor studiekiezers organiseren en evalueren. Denk aan bijvoorbeeld de open dagen, proefstudeerdagen en meeloopdagen. Daarnaast werkt u mee aan de (online) marketing voor onze bacheloropleidingen. U beheert (online) content en denkt mee bij campagnes en brochures. Ook biedt u ondersteuning bij het Pre-University College (PUC) en de daarbij behorende activiteiten en heeft u een coördinerende rol bij de voorlichting op middelbare scholen. Verder stuurt u student-assistenten aan en organiseert u de introductie voor eerstejaarsstudenten.

U werkt nauw samen met contactpersonen binnen de opleidingen, het Bureau Onderwijs- en Studentzaken en uiteraard het team Communicatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid. In nauwe samenwerking met de teamleider Communicatie draagt u ook uw steentje bij aan interne evenementen voor studenten en medewerkers. Bovendien heeft u een rol in de uitvoering van activiteiten in de aanloop naar de lustrumviering in 2023.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • U heeft hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie en/of (evenementen)marketing.
 • U heeft een flexibele, servicegerichte en stressbestendige houding. U bent in staat om onder druk en met deadlines te werken, en tegelijkertijd overzicht te bewaren.
 • U heeft organisatorische vaardigheden om samen met interne opdrachtgevers evenementen te leiden.
 • U heeft ervaring met social media en een sterke interesse in nieuwe ontwikkelingen op dat vlak.
 • U bent bereid om rondom grote voorlichtingsactiviteiten flexibel te werken (weekenden/avonden).
 • U heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (in woord en geschrift) en een goede beheersing van de Engelse taal met een vlotte pen.
 • Bij voorkeur heeft u ervaring met het werken in Content Management Systemen en interesse voor het recht.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

 • Een dienstverband van 1,0 fte.
 • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.367 en maximaal € 3.196 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
 • U ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Het gaat om een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast contract. 
 • U krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kunt u kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit ziet u terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kunt u afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kunt u bij ons een gedeelte van uw arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van uw sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. U krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om uw talenten te ontwikkelen en uw ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid maakt deel uit van de Radboud Universiteit. Kerntaken van de faculteit zijn onderwijs en onderzoek. Het wetenschappelijk onderwijs van de rechtenfaculteit is gericht op het opleiden van allround juristen en op postacademische scholing van juristen. Het Bureau In- en Externe Betrekkingen draagt onder meer zorg voor het alumnibeleid, de talentenprogramma's, loopbaanadvies, stagecoördinatie en fondsenwerving. U maakt onderdeel uit van het team Communicatie, dat verantwoordelijk is voor de in- en externe communicatie van de rechtenfaculteit.
Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • max. 40 uur per week
 • €2367—€3196 per maand
 • HBO
 • 1173985

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you