Projectmanager Brandwondenzorg

Projectmanager Brandwondenzorg

Geplaatst Deadline Locatie
16 okt 23 okt Beverwijk

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het nieuwe project: ‘Doelmatige brandwondenzorg op maat’ zijn wij per direct op zoek naar een Projectmanager Brandwondenzorg (0.8-1.0 fte).

Functieomschrijving

Consortium Samenwerkende Brandwondencentra Nederland
Het consortium bestaat uit de brandwondencentra van het Maasstad Ziekenhuis in Rotterdam, het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk en het Martini Ziekenhuis in Groningen. Samen zijn we verantwoordelijk voor de opvang en behandeling van de patiënten met ernstige brandwonden in Nederland. Dankzij onze intensieve samenwerking leveren we topklinische zorg, realiseren we toonaangevend wetenschappelijk onderzoek en bieden hoogwaardig onderwijs op nationaal en internationaal niveau.

Het project
ZonMW heeft het consortium Samenwerkende Brandwonden Centra Nederland de erkenning ‘topspecialistische zorg’ gegeven en hebben we subsidie ontvangen vanuit het ZonMw programma Topspecialistische Zorg en Onderzoek (TZO). Binnen ons consortium werken wij, artsen, verpleegkundigen, paramedici, patiënten, opleiders en onderzoekers, multidisciplinair samen om zorgverbetering te bereiken. De komende vier jaar willen we doelmatige zorg op maat voor brandwondpatiënten realiseren door kennis vanuit de zorgpraktijk (leren van onze patiënten), wetenschappelijk onderzoek, innovatie, onderwijs en evaluatie beter met elkaar te verbinden.

Jouw werkzaamheden
Je bent de spin in het web in dit project. Je bent verantwoordelijk voor de projectcoördinatie, en werkt aan het overkoepelende project: het waardegedreven zorg raamwerk. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de kernset aan uitkomsten. Daarbij ben je, samen met de datasteward, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het waardegedreven zorg raamwerk. Je organiseert, structureert en leidt de kwaliteitsteams van de drie brandwondencentra. Je coördineert de infrastructurele acties en de deelprojecten, maar gaat niet over de inhoud van de deelprojecten. Je bewaakt de tijdslijn en vergaderprocessen en draagt er zorg voor dat iedereen een bijdrage levert in kwaliteitsteams. Je bent de brug tussen het consortium, de onderzoeksteams, de zorgafdeling, de patiënten adviescommissie, de datasteward en de kwaliteitsteams ten aanzien van beleid en strategie.

Werkplek- en omgeving projectmanager en datasteward
Jouw standplaats (basis werkplek) bevindt zich in het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk, echter als projectmanager/datasteward ben je ook met regelmaat/af en toe werkzaam in het Maasstad ziekenhuis (Rotterdam) en het Martini ziekenhuis (Groningen). Je bent onderdeel van een enthousiaste en dynamische zorg en onderzoeksteam, zowel in de brandwondencentra als in het consortium. Je werkt nauw samen met de artsen, verpleegkundigen, paramedici, patiënten, opleiders, afdelingshoofden, andere onderzoekers, en ondersteunende afdelingen zoals ICT of externe partners.

Specificaties

Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ)

Functie-eisen

Wij vragen aan jou
Je bent een enthousiaste en uitvoerend projectmanager, bij voorkeur met enkele jaren ervaring in de zorg en je wilt je kennis en ervaring graag inzetten om de kwaliteit van de Nederlandse brandwondenzorg verder te verbeteren. Ervaring met het waardegedreven zorg concept is een pre. Je hebt wetenschappelijke ervaring en/of bent gepromoveerd, werkt nauwkeurig en hebt een flexibele werkhouding. Je kunt op een heldere, prettige en constructieve manier collega’s meekrijgen. Jouw uitstekende communicatieve eigenschappen, proactieve houding en oplossingsgerichtheid komen zeer goed van pas in de communicatie met alle consortiumpartners en collega’s. Je beheerst het Nederlands en Engels in woord en geschrift.  

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met de intentie tot verlenging tot maximaal 4 jaar.

Wat wij bieden/Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een contract voor 1 jaar (0.8 – 1 fte FTE), met de intentie tot verlenging tot maximaal 4 jaar. Inschaling gebeurt conform de CAO ziekenhuizen in FWG 60 of 65, afhankelijk van opleiding en ervaring (maximaal € 4.798,- euro per maand bij een full time aanstelling). Daarnaast bieden we je de kans om je door middel van verschillende cursussen verder te ontwikkelen.

Werkgever

Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ)

Het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) is een algemeen ziekenhuis voor de patiënten met een medisch specialistische zorgvraag uit de regio Midden-Kennemerland en de regio IJmond. Uitgangspunten zijn de juiste zorg op de juiste plek en de regierol voor de patiënt.

Het RKZ Brandwondencentrum staat internationaal aan de top, mede dankzij baanbrekende onderzoeken. Veel van de onderscheidende zorg in het ziekenhuis, zoals hand- en polschirurgie en de behandeling van littekens, komt voort uit de brandwondenspecialisatie. De basiszorg profiteert hier van. Er is een gespecialiseerd Obesitascentrum, een Huidcentrum en een Psychiatrische Afdeling Algemeen Ziekenhuis (PAAZ). We bieden medisch specialistische zorg, en paramedische zorg als dieetadvisering, fysiotherapie en ergotherapie.
Werken in het Rode Kruis Ziekenhuis betekent werken voor het welzijn en de gezondheid van de patiënt. Onze patiënten verdienen de beste zorg, van de meest deskundige professionals in een omgeving waar gastvrijheid  voorop staat. Daar streven wij naar, 24 uur per dag, elke dag weer.

Onze missie
Het RKZ onderscheidt zich door hoge kwaliteit, klantvriendelijkheid en lage kosten. De zorg voor de patiënt staat centraal. Voor patiënten met enkelvoudige aandoeningen uit de regio en daarbuiten leveren wij goede, snel toegankelijke en zeer klantvriendelijke zorg. Voor patiënten met meervoudige aandoeningen onderscheiden wij ons niet alleen door snelheid en klantvriendelijkheid, maar ook door een zeer goede coördinatie van de zorg en extra service. In het enkele geval dat we een patiënt uit de regio met complexe aandoeningen niet kunnen behandelen, verwijzen wij door naar de beste partnerziekenhuizen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Beleid- en staf; IT; Techniek / laboratorium
  • Economie; Gezondheid; Techniek; Natuurwetenschappen
  • 32—40 uur per week
  • max. €4798 per maand
  • Universitair
  • AT Projectmanager Brandwondenzorg

Werkgever

Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Vondellaan 13, 1942 LE, Beverwijk

Bekijk op Google Maps

Interesting for you