Senior Beleidsmedewerker onderwijs en onderzoek ESHPM (1,0 FTE)

Senior Beleidsmedewerker onderwijs en onderzoek ESHPM (1,0 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
18 okt 1 nov Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De senior beleidsmedewerker onderwijs en onderzoek valt hiërarchisch onder het hoofd onderwijs- en onderzoeksbeleid en maakt onderdeel uit van een dynamisch en enthousiast team.

Functieomschrijving

Als senior beleidsmedewerker ben je expert op het brede terrein van onderwijs- en onderzoeksbeleid binnen ESHPM, net als het hoofd van het team. Jullie zijn elkaars sparringspartner en werken intensief samen om gezamenlijk alle lopende en toekomstige onderwerpen te overzien die binnen het team worden opgepakt. Daarnaast zorgen jullie gezamenlijk voor de begeleiding van de junior collega’s en de verbinding tussen collega’s met meer specialistische functies, zoals de research funding advisor, datasteward en privacy officer.

Samen met de andere beleidsmedewerkers in het team ontwikkel je beleidsplannen voor ESHPM die aansluiten op landelijke ontwikkelingen (al dan niet op het vlak van wet- en regelgeving) en EUR-brede / ESHPM-specifieke strategische doelen. Jij hebt daar uiteraard een initiërende rol in. Tevens ben je een belangrijke schakel tussen de ontwikkeling van beleid en de implementatie en uitvoering van dat beleid. We zorgen binnen ESHPM voor een ‘warme overdracht’ en spelen vanuit beleid een actieve rol in de werkgroepen die met operationalisatie en implementatie van beleidsonderwerpen aan de slag gaan.

Onderwerpen waar je direct mee aan de slag zult gaan, zijn onder andere toetsbeleid (toetsexpertise is dan ook een pre), PhD beleid, internationalisering, instellingstoets kwaliteitszorg en impact van onderwijs en onderzoek. Tot slot vertegenwoordig je ESHPM binnen en buiten de EUR in relevante kennisgroepen en werkgroepen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Als beleidsmedewerker onderwijs en onderzoek:

  • Beschik jij over een (academische) masteropleiding;
  • Beschik je over minimaal 7-10 jaar relevante werkervaring;
  • Heb je ervaring met onderwijskundige vraagstukken en onderzoeksbeleid;
  • Heb je kennis en inzicht in het vertalen van wet- en regelgeving naar beleid;
  • Heb je een sterk analytisch vermogen en beschik je over adviesvaardigheden;
  • Weet jij uit complexe informatie de grote lijnen te halen en verbanden te leggen;
  • Heb jij strategisch inzicht en weet je EUR brede ontwikkelingen te vertalen naar ESHPM beleid;
  • Vertaal je doelen in concrete en meetbare resultaten;
  • Heb jij een goed gevoel voor verhoudingen en voel jij je thuis in een complexe organisatie;
  • Beschik je over een tactvolle, heldere en duidelijke (schriftelijke) communicatiestijl;
  • Heb je ervaring met de begeleiding van junior collega’s;
  • Weet jij anderen mee te krijgen door je gedragsstijl en woordkeuze aan te passen aan doelstelling en doelgroep;
  • Beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. We streven naar een start per 1 december 2021. Het salaris bedraagt minimaal € 3.807,- en maximaal € 5.922,- bruto per maand (aanloopschaal 11 of schaal 12, afhankelijk van relevante kennis en ervaring) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van relevante ervaring.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek.

 

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren ongeveer 1600 studenten en werken 200 medewerkers.

Team Onderwijs- en Onderzoeksbeleid

De senior beleidsmedewerker onderwijs en onderzoek valt hiërarchisch onder het hoofd onderwijs- en onderzoeksbeleid en maakt onderdeel uit van een dynamisch en enthousiast team.

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf
  • max. 38 uur per week
  • €3807—€5922 per maand
  • ESHPM20211018

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you