Strategisch marketing- communicatieadviseur (senior)

Strategisch marketing- communicatieadviseur (senior)

Geplaatst Deadline Locatie
18 okt 31 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Om de ambities van de Faculteit der Managementwetenschappen op het gebied van onderwijs, onderzoek en maatschappelijke impact waar te maken, zijn wij op zoek naar een strategisch marketing- communicatieadviseur met een visie op communicatie, die de koers uit gaat zetten. Zie jij hierin een mooie uitdaging? Dan hebben we jou nodig!

Als marketing- communicatieadviseur ontwikkel je de communicatiestrategie voor de faculteit en adviseer je het bestuur over de te maken keuzes in profilering en positionering van de faculteit en haar onderzoek en onderwijs. Je adviseert over de implementatie van deze strategie in de faculteit en draagt zorg voor het uitdragen van de door het faculteitsbestuur geformuleerde missie en visie op het gebied van onderwijs, onderzoek en maatschappelijke betrokkenheid. Hiermee draagt marketing en communicatie bij aan de reputatie en het imago van de faculteit in binnen- en buitenland.

Het toegankelijk maken van het wetenschappelijk onderzoek voor een breder publiek, behoort ook tot jouw taken. In nauw contact met de onderzoekers zorg je voor het vergaren van nieuws, actualiteiten, projecten en publicaties op het gebied van onderzoek waarmee de faculteit nadrukkelijk naar buiten wil treden. Samen met je collega’s van de wetenschapsredactie en mediarelaties bouw je een sterk netwerk op om zorg te dragen voor de in- en externe zichtbaarheid van ons onderzoek en onderzoekers. Ook adviseer je de vaksecties van onze opleidingen over de positionering en profilering van onze opleidingen (bachelor, (pre-) master en postmaster) en onderwijsprogramma’s. Hiervoor voer je onder andere benchmarks, concurrentie- en marktanalyses uit.

In opdracht van het faculteitsbestuur of leidinggevende draag je bij aan de ontwikkeling en implementatie van grootschalige en complexe communicatieplannen en facultaire campagnes zoals ‘Winst zonder verlies’.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde wo-opleiding Communicatiewetenschap of een aantoonbare opleiding op minimaal Communicatie C-niveau (senior adviseur).
  • Je hebt minimaal vijf jaar relevante werkervaring als marketing- communicatieadviseur.
  • Je hebt ervaring in het opstellen van strategische communicatieplannen.
  • Je bent in staat om relevante maatschappelijke, politieke en sociale ontwikkelingen te signaleren, interpreteren en hierop te acteren.
  • Je hebt ervaring in het uitvoeren van marktonderzoeken en het maken van marktanalyses.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: één jaar met uitzicht op een vast contract.

  • Een dienstverband van 0,9 - 1,0 fte. Onze voorkeur gaat uit naar 1,0 fte. 
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 3.807 en maximaal € 5.211 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Aanvullende arbeidsvoorwaarden
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De Faculteit der Managementwetenschappen richt zich op belangrijke maatschappelijke uitdagingen die we aan de orde willen stellen en waarvoor we een bijdrage aan de oplossing willen leveren. Dit doen we onder andere binnen de thema's; Meer dan economie, Klimaat, Inclusiviteit, Veiligheid en Democratie.

Aan de Faculteit der Managementwetenschappen verbinden de medewerkers het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs in uitdagende onderwijsprogramma's op het gebied van bestuurskunde, bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu en politicologie. Er studeren ca. 5000 studenten aan de Faculteit der Managementwetenschappen en de faculteit heeft ongeveer 350 fte aan medewerkers waarvan 75% academici.

Als communicatieadviseur ga je deel uit maken van Marketing & Communicatie van de faculteit. Hier werken 12 collega’s aan de in- en externe communicatie, onderwijsmarketing, alumnirelaties en Career service. Je krijgt een verbindende rol zodat de communicatiestrategie consistent wordt uitgedragen.

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • €3807—€5211 per maand
  • Universitair
  • 1174737

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you