Teamleider Elektro (1,0 FTE)

Teamleider Elektro (1,0 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
18 okt 14 nov Eindhoven

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) is een internationaal georiënteerde onderzoek universiteit, gespecialiseerd in engineering, science & technology. We staan bekend om onze grote wetenschappelijke impact en ontwikkeling van technologische innovaties. Onze universiteit staat midden in de samenleving. En zet in op complexe, maatschappelijke uitdagingen door zich met onderwijs en onderzoek specifiek te richten op drie Strategic Areas: Energy, Health en Smart Mobility.

Het Equipment & Prototype Center (EPC) levert een bijdrage aan onderwijs en onderzoek aan de TU/e door het ontwikkelen en vervaardigen van unieke experimentele opstellingen, prototypen en instrumenten. Het EPC maakt de vertaalslag van een wetenschappelijke vraagstelling naar een werkende onderzoeksopstelling. Het EPC beschikt over een team van 40 professionals die primair werken voor de TU/e maar ook voor externe klanten.

De afdeling Elektro biedt ondersteuning bij het ontwerpen en vervaardigen van systemen voor de regeling en besturing van experimentele processen en apparatuur. De afdeling bestaat uit een team van 5 elektrotechnici, die in nauwe samenwerking met Ontwikkelaars E, deze systemen uitwerken en bouwen.

Het gebied bestrijkt het vervaardigen van besturingen voor procesinstallaties tot het ontwerpen van print lay-outs. De werkzaamheden doorlopen het gehele traject vanaf het technisch ontwerpen, bouwen, samenstellen en verbeteren van elektronische en elektrotechnische systemen tot en met het in bedrijfstellen op locatie en service.

De werkzaamheden worden veelal projectmatig uitgevoerd in nauwe samenwerking met de andere groepen van EPC, met de vakdisciplines mechanisch en fysisch.

De werksfeer is open en informeel en er is sprake van nauwe samenwerking met wetenschappers op uiteenlopende onderzoeksgebieden.

Functie omschrijving:

Als teamleider geef je leiding aan de medewerkers van de afdeling Elektro. Je plant de werkzaamheden in en geeft sturing aan de groep. Je geeft leiding aan projecten en waar mogelijk werk je zelf mee.

Je bent lid van het managementteam en werkt nauw samen met andere teamleiders, ontwerpers en ontwikkelaars van EPC. Je geeft sturing aan de ontwikkelrichting van de Elektro afdeling. Je zorgt dat jouw medewerkers adequaat worden opgeleid. Verder bouw je het netwerk van contacten verder uit binnen de faculteiten van de TU/e en zorg je voor het werven van opdrachten voor jouw afdeling.

Taken:
  • Technische oplossingen bedenken op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek en elektronica
  • Opdrachtwerving binnen de TU/e
  • Leidinggeven aan een groep van circa 5 personen

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat die voldoet aan de volgende eisen:
  • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden. Je bent klantgericht en resultaatgericht en hebt een praktische instelling
  • Je hebt een HBO werk- en denkniveau
  • Je bezit gedegen en recente elektrotechnische kennis
  • Je hebt ervaring in leiding geven binnen een complexe technische omgeving en beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed

Arbeidsvoorwaarden

We bieden jou een interessante en uitdagende fulltime functie.  De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring maximaal € 4.474,- (max schaal 10 CAO NU) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Ook biedt de TU/e aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder uitstekende sportfaciliteiten in het sportcentrum op onze Campus, 41 vakantiedagen en een eindejaarsuitkering van 8,3 %. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex te laten verlopen (de detacheringsorganisatie van de TU/e). Wij bieden een jaarcontract en bij gebleken geschiktheid volgt een vaste aanstelling bij de TU/e.

Een assessment kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • max. 38 uur per week
  • V88.5261

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

Interesting for you