Medewerker Kennisvalorisatie

Medewerker Kennisvalorisatie

Geplaatst Deadline Locatie
19 okt 7 nov Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

  • Proces- en projectbegeleiding van onderzoeksprojecten en subsidieaanvragen
  • Opstellen van projectbegrotingen en budgetbewaking, capaciteitsplanning en kwaliteitsbewaking (e.e.a. in nauw overleg met OU collega’s van bijv. financiën en juridische zaken);
  • Business development / acquisitie om tot nieuwe onderzoekssamenwerkingen te komen;
  • Programmamanagement (onderlinge samenhang van projecten/programma’s bewaken, evaluaties, proces- en productverbetering initiëren);
  • Account- en relatiemanagement (met zowel interne als externe stakeholders);
  • Verbinden van verschillende afdelingen binnen de OU om aan veelzijdige onderzoeksvragen te kunnen voldoen.

 

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Om voor deze veelzijdige functie in aanmerking te komen beschik je over een relevante afgeronde WO- opleiding. Je bent goed in netwerken, bent integer en toont overtuigingskracht. Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en kunt functioneren in situaties waarbij verschillende belangen afgewogen moeten worden om te komen tot een goed resultaat voor het hele consortium.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en presentatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels. Daarnaast beschik je over goede organisatorische kwaliteiten, ook onder stress.

Ook vragen wij ruime ervaring op het terrein van multidisciplinaire onderzoeksprojecten en subsidieaanvragen, affiniteit met kennisvalorisatie en vakgebieden die binnen CAROU een belangrijke rol spelen:

1.     Data Science & Artificial Intelligence
2.     Social Innovation & Data Science
3.     Business Analytics

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 2 jaar met mogelijkheden tot verlenging.

Het salaris wordt afhankelijk van opleiding en ervaring vastgesteld overeenkomstig schaal 11 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten, bedraagt minimaal €3.807 en maximaal €5.211 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Afhankelijk van opleiding en werkervaring is plaatsing in een aanloopschaal mogelijk.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder meer opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd en betaald ouderschapsverlof.

 

 

Werkgever

Open Universiteit

Online studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit (zie www.ou.nl/rankings). Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 18.000 studenten en werken ruim 700 medewerkers. De OU heeft vestigingen in Nederland en België (zie www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Afdeling

Faculteit Managementwetenschappen

De faculteit Managementwetenschappen is één van de 6 faculteiten van de Open Universiteit. Onderwijs, onderzoek en valorisatie zijn de hoofdtaken binnen de faculteit. MW biedt wetenschappelijke bachelor- en masteropleidingen aan op het gebied van management aan, evenals een MBA opleiding, en korte programma’s ten behoeve van professionals die hun kennis willen verdiepen (Certified Professional Programs).

MW participeert bovendien samen met de faculteit Bètawetenschappen in het onderzoeksinstituut CAROU (Center for Actionable Research van de Open Universiteit) (https://www.ou.nl/carou).

CAROU is een onderzoeksgroep en valorisatieplatform van de Open Universiteit, gevestigd op de Brightlands Smart Services Campus (BSSC) (http://www.brightlands.com) in Heerlen. Samen met partners binnen en buiten deze innovatiecampus voert de Open Universiteit multidisciplinair actionable onderzoek uit om oplossingen te vinden voor maatschappelijk relevante vraagstukken. De kern van CAROU-onderzoeksprojecten bestaat uit data science, opgevat als de interface tussen data en sociale systemen, en de overtuiging dat je door samen te werken verder komt.

Bij de faculteit MW kunnen studenten aan de hand van het geleerde direct reflecteren op hun werksituatie. De organisaties waar zij werkzaam zijn worden vaak betrokken bij het uitvoeren van opdrachten en onderzoek in het kader van zowel de bachelor- als de masteropleiding. Door de interdisciplinaire visie op onderwijs en onderzoek en de verbinding met bedrijfsleven is wetenschappelijk werk aan de faculteit MW vernieuwend en uitdagend.

 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • max. 30.4 uur per week
  • Universitair
  • AC/FAC/MW/21104

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you