Datamanager / Trial nurse

Datamanager / Trial nurse

Geplaatst Deadline Locatie
20 okt 27 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 okt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Datamanager (trial nurse) gezocht voor de internationale DIONYSIUS studie!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
De datamanager/trial nurse zal zich bezighouden met de ondersteuning van de (inter)nationale vaatchirurgische centra die patiënten includeren, de HZT-centra voor het monitoren van de HZT-behandelingen en het verzamelen van de studiedata tijdens de follow-up periode.

Over het project
De DIONYSIUS trial is een gerandomiseerde klinische studie naar de effecten van hyperbare zuurstof therapie (HZT) bij diabetische patiënten die een ischemische wond aan een been of voet hebben. Deze patiënten worden in het algemeen behandeld door vaatchirurgen en kunnen loten voor aanvullende HZT in een van de 10 nabijgelegen HZT-centra in Nederland, of centra in Curaçao, Engeland, Australië, Italië, Spanje of Zuid-Afrika. Het doel van HZT is vooral om amputaties te voorkómen en wondgenezing te bevorderen. De drie jaar durende trial zal in april in Nederland starten en vervolgens ook in de andere deelnemende landen. Voor de geplande interim-analyse zullen 272 patiënten geïncludeerd moeten worden.

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

Wat neem je mee?
Je bent gezondheidswetenschapper, verpleegkundige, basisarts, bachelor student geneeskunde of je hebt een HBO diploma (master) met ervaring in het ondersteunen van multicenter klinische trials. Je bezit goede communicatieve eigenschappen, zodat je clinici kunt motiveren om geschikte patiënten voor de studie te vinden en de studiedata te verzamelen. Je spreekt goed Nederlands, Engels en bij voorkeur ook Spaans en/of Italiaans om de deelnemende internationale centra te kunnen ondersteunen. Je kunt werken met Word, Excel en bij voorkeur ook Castor om de studiedata te verwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden (verlenging mogelijk voor de duur van het project (max 2 jaar).

Wat bieden we jou?

  • Een vliegende start van jouw carrière in het onderzoekswerk.
  • Alle ruimte voor jouw drive om de zorg van morgen vorm te geven.
  • Werken aan grootschalig én eigen onderzoek, met gemotiveerde collega’s uit alle hoeken van de wereld.
  • Een contract voor 12 maanden (verlenging mogelijk voor de duur van het project (max 2 jaar).
  • Naast een goed basissalaris krijg je onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Bereken hier jouw netto salaris. Afhankelijk van jouw specifieke profiel kijken we naar het best passende pakket aan arbeidsvoorwaarden.
  • Het aantal uur per week is in overleg; we denken graag met je mee hoe we deze aanstelling (fulltime of parttime) vorm kunnen geven. Dus spreekt de functie je inhoudelijk aan en herken je je in het profiel maar heb je vragen of twijfels over de arbeidsvoorwaarden, neem dan in ieder geval contact met ons op
  • Pensioenopbouw bij BeFrank, een modern, begrijpelijk en eerlijk geprijsd pensioen.
  • Uitstekende bereikbaarheid met het OV en vergoeding van een groot deel van je reiskosten. Daarnaast hebben we voldoende parkeerplaatsen voor de deur én een goede fietsregeling.

Werkgever

AMC

Als universitair medisch centrum heeft het AMC drie hoofdtaken. Voorop staat de behandeling van patiënten. Daarnaast wordt in het AMC veel medisch-wetenschappelijk onderzoek verricht. Derde hoofdtaak is het verzorgen van onderwijs en opleiding.

Afdeling

Chirurgie

Deze studie wordt uitgevoerd vanuit de afdeling Chirurgie op locatie AMC (onderdeel van Amsterdam UMC), waar veel onderzoek plaatsvindt binnen de diverse chirurgische subspecialismen en dus diverse promovendi, onderzoekers en datamanagers actief zijn. Je directe collega’s zijn een promovendus en zijn begeleiders; twee vaatchirurgen, de hoogleraar hyperbare- & duikgeneeskunde en de hoogleraar evidence-based medicine & shared decision-making. Er is makkelijk contact te leggen met collega-onderzoekers en datamanagers.
De cultuur is open en de samenwerking over het algemeen laagdrempelig. Bovendien streven we naar gelijke kansen voor iedereen. Dat betekent dat er ruimte is voor eenieders cultuur, afkomst, ideeën en creativiteit. 

Specificaties

  • Verpleging en verzorging; Patiëntenzorg: overig; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Gezondheid; Natuurwetenschappen
  • 16—36 uur per week
  • €2769—€3712 per maand
  • HBO
  • AT Datamanager

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you