Informatiemanager

Informatiemanager

Geplaatst Deadline Locatie
22 okt 7 nov Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar doortastende en verbindende informatiemanager. Ben jij onze nieuwe collega die samen met het team van Project- en informatiemanagement en met TLS de informatievoorziening op een hoger vlak weet te tillen? Dat de adviezen en ideeën die jij presenteert aan TLS gaan leiden tot een nog beter werkende informatievoorziening voor onderwijs en wetenschap? Dan zijn wij op zoek naar jou, om ons team te komen versterken.

Functieomschrijving

Functie inhoud

In jouw rol ben je de verbindende schakel tussen Project- en Informatiemanagement (PIM) en Tilburg Law School (TLS). Het is dan logisch dat je nauw samenwerkt met de faculteitsdirecteur van TLS die je primair ondersteunt en dat je daarnaast het team project- en informatiemanagement als klankbord hebt om de dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau te kunnen bieden. Je bent de linking-pin tussen het onderwijs, onderzoek, en IT en daarmee het eerste aanspreekpunt en de vertegenwoordiger voor de informatievoorziening. Je bent natuurlijk op de hoogte van trends en marktontwikkelingen en weet deze samen te brengen met de wensen die jou vanuit Tilburg Law School bereiken. Dit alles breng jij in kaart en je zoekt naar de juiste toepassingsmogelijkheden.

 

Wat zijn jouw belangrijkste taken

Je wordt de linking-pin en vertegenwoordiger van informatievoorziening tussen Tilburg Law School en PIM. Door de juiste vragen te stellen binnen TLS kun jij business informatie plannen maken om de informatievoorziening- en architectuur verder vorm te geven. Bij PIM wordt gewerkt vanuit een universitair breed beleid op het gebied van informatievoorziening. Jij draagt dit beleid uit in jouw rol uit naar TLS en geeft adviezen op basis van het beleid. Je stelt Business Informatieplannen & het daaruit voortvloeiende project portfolio op (van het desbetreffende organisatieonderdeel) in relatie met andere faculteiten/diensten en denk je mee over de (meer) jaarlijkse begroting op het gebied van de informatievoorziening. Uiteraard adviseer je over nieuwe ontwikkelingen/innovaties op het vlak van onderwijs, onderzoek, wetgeving en technologie. Bij veranderingen in de informatievoorziening zie je erop toe dat de architectuuruitgangspunten worden toegepast en verlies je daar privacy- en securitybeleid niet uit het oog. Je adviseert in de projecten binnen jouw projectportfolio (op koers blijven v.w.b. de uitgangspunten) en monitort en beheert de project portfolio.Je fungeert als spil binnen de informatievoorziening en IT van het aandachtsgebied. Je detecteert en analyseert structurele problemen binnen de informatievoorziening en vervolgens initieer je structurele verbeteringen. Uitdagingen voor de komende periode zijn het verder door ontwikkelen van informatiemanagement (positionering binnen de universiteit, opzetten samenwerkingsoverleg van informatiemanagers binnen de universiteit).

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je hebt minimaal een afgeronde HBO- of WO-opleiding met een ruime inhoudelijke ervaring (minimaal 5 jaar) in informatiemanagement. Specifiek heb je een opleiding op het vakgebied Informatiekunde en/of (technische)bedrijfskunde aangevuld met specifieke kennis over informatiebeveiliging en security.
 
Je kunt goed omgaan met verschillende belangen en je bent in staat om een complex speelveld te overzien. Je weet je daarbinnen te handhaven door enerzijds positie in te nemen en anderzijds mee te bewegen als de situatie daarom vraagt.

 

We vragen van jouw zelfstandigheid en te staan voor het werkgebied waar je verantwoordelijk voor bent. Aan de andere kant is het noodzakelijk om af te stemmen met jouw collega’s. Deze omstandigheden vragen dus veel van jou als persoon en het vermogen om je flexibel op te kunnen stellen. Omdat het hier over inzet binnen de TLS gaat is een combinatie van een juridische achtergrond en informatiemanagement een duidelijke pré. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd.

Je start met een tijdelijk dienstverband voor de duur van een jaar, dat bij goed functioneren zal worden opgevolgd door een dienstverband voor onbepaalde tijd.
Het bruto maandsalaris is onder andere afhankelijk van leeftijd en relevante ervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal € 5.211,- bruto per maand, volgens salarisschaal 11 CAO Nederlandse universiteiten (UFO-functie: Informatiemanager 2). 

 

De universiteit beschikt naast goede primaire ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige regeling studie-/scholingsfaciliteiten en de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel. Tilburg University biedt haar medewerkers goede faciliteiten om plaats onafhankelijk te werken, daarnaast kent Tilburg University een flexibele werktijden- en verlofregeling (41 verlofdagen per jaar bij een 40-urige werkweek). 
Tilburg University kent een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Werkgever

Tilburg University

Tilburg University is een moderne, gespecialiseerde universiteit. Haar onderwijs en onderzoek zijn van hoge kwaliteit. Studenten en medewerkers ervaren de Tilburgse universiteit als een omgeving waarin zij worden uitgedaagd en geïnspireerd. Bovendien biedt zij uitstekende arbeidsvoorwaarden en een bedrijfscultuur waar betrokkenheid en samenwerking centraal staan. 

Afdeling

Library & IT Services

De divisie Library and IT Services (LIS) van University Services heeft als missie het verlenen van state-of-the-art informatie- en IT diensten voor het onderwijs en onderzoek en bedrijfsvoering van Tilburg University. LIS stelt zich daarbij op als dienstverlener en adviseur. LIS is verantwoordelijk voor de fysieke en de digitale bibliotheek, de werkomgeving, studielandschappen, de IT-infrastructuur (inclusief AV-voorzieningen), het Brabants cultureel erfgoed (Brabant-Collectie) en Univers (het onafhankelijke universiteitsblad). Vanuit die positie biedt LIS moderne voorzieningen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, de wetenschappelijke informatievoorziening en moderne diensten ter ondersteuning van onderwijs en onderzoek. De divisie telt circa 130 FTE medewerkers.

 

LIS kent drie hoofdafdelingen: Bibliotheek, IT en Projecten & Informatiemanagement (PIM). De afdeling PIM is, in de huidige samenstelling, gepositioneerd om binnen Tilburg University te faciliteren in de uitvoering van informatie- en projectmanagement en informatiebeveiliging voor dienstverlening, onderwijs en onderzoek.
Library & IT Services

Specificaties

  • Management
  • 32—40 uur per week
  • HBO+
  • 18515

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you