Onderwijs- en onderzoeksmedewerker

Onderwijs- en onderzoeksmedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
25 okt 25 nov Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een Onderwijs- en onderzoeksmedewerker in de Levensmiddelenmicrobiologie voor 30 uur per week. Ben jij de enthousiaste collega die ons team komt versterken op het gebied van onderwijs en onderzoek naar microbiologische kwaliteit en veiligheid van levensmiddelen?

Je taken zullen onder meer bestaan uit :
 • Het mede verzorgen van practica op het gebied van levensmiddelenmicrobiologie;
 • het ondersteunen van ons onderzoek, vooral via het mede begeleiden van afstudeerstudenten binnen de leerstoelgroep.
De leerstoelgroep Levensmiddelenmicrobiologie is verantwoordelijk voor een breed scala aan vakken en begeleidt veel BSc en MSc thesis studenten. Ons doel is kennis te ontwikkelen en te verspreiden over voedsel gerelateerde micro-organismen om voedselkwaliteit en voedselveiligheid te garanderen (zie onderstaande video). Kwaliteit en veiligheid is relevant voor de volksgezondheid, voor duurzaamheid en ook voor het plezier in het leven. Onze leerstoel bestaat uit een dynamische, gevarieerde, internationale groep medewerkers met state of the art infrastructuur voor onderzoek en veel nationale en internationale samenwerkingen.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO /HBO+ opleiding in de (levensmiddelen)microbiologie;
 • je hebt ervaring in onderwijs;
 • kennis van moleculaire technieken en fysisch chemische analysemethodes zoals HPLC is een pré;
 • omdat een deel van onze studenten niet Nederlands is verwachten we dat je vaardig bent in de Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Een aantal highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • Sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.367,-. tot maximaal € 3.196,-. bij een volledige werkweek van 38 uur conform CAO Nederlandse Universiteiten (schaal 7).

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 16e achtereenvolgende keer is gekozen tot de beste universiteit van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.800 medewerkers en 12.900 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Natuurwetenschappen
 • max. 30 uur per week
 • HBO
 • 805524

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you