Medewerker Patiëntenadministratie Diergeneeskunde (0,6 - 1,0 fte)

Medewerker Patiëntenadministratie Diergeneeskunde (0,6 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 okt 20 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar een collega die goed is in schakelen in contacten tussen de kliniek en klanten.

Functieomschrijving

Bij de Universiteitskliniek Gezelschapsdieren is vanwege uitbreiding van meerdere activiteiten op de diverse onderdelen plaats voor een nieuwe collega in de functie van medewerker patiëntenadministratie.
Vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor het eerste contact met de cliënten van onze kliniek en vind je het leuk om de vele telefonische vragen van (soms ongeruste) cliënten en dierenartsen te beantwoorden? Ben je opgeleid als paraveterinair of heb je een andere medische achtergrond?  Kom dan werken bij de Patiëntenadministratie van de Universiteitskliniek Gezelschapsdieren.

De Patiëntenadministratie is een dynamische afdeling die een centrale functie vervult binnen de kliniek. Het is een belangrijke schakel tussen de kliniek en zijn klanten en daarmee het visitekaartje voor de patiëntenzorg. De taken van de Patiëntenadministratie zijn onderverdeeld naar telefonie, receptie, voedingsinformatiecentrum, casemanagement en facturatie.

Bij de telefonie ben je vaak het eerste aanspreekpunt voor de cliënten en verwijzende dierenartsen. Jij zorgt voor het vlot en met enthousiasme inplannen van afspraken bij de verschillende specialistische afdelingen. Binnenkomende vragen en verzoeken van cliënten en collega’s handel je servicegericht af. Op de druk bezochte telefoonlijn krijg je vragen over uiteenlopende zaken waardoor geen dag hetzelfde is. Waar mogelijk beantwoord je de vragen of je zet acties uit binnen de organisatie n.a.v. de vragen. Het komt regelmatig voor dat er complexe vraagstukken zijn. Deze bespreek je samen met je collega’s en met elkaar leg je iedere dag de puzzel.  

Binnen het team ben je bij verlof van collega’s flexibel inzetbaar op de onderdelen receptie en het voedingsinformatiecentrum. Hierbij ben je het visitekaartje in de wachtkamer. Bij de receptie ontvang je patiënteigenaren met hun dieren en heb je diverse werkzaamheden rondom de aanmelding en afronding van het bezoek. Binnen het voedingsinformatiecentrum ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, de verkoop en het geven van adviezen t.b.v. dieetvoeding.

Je taken bij de sectie Telefonie:
  • telefonisch afspraken inplannen en informatie verstrekken over uiteenlopende zaken;
  • per mail vragen afhandelen en informatie verstrekken;
  • aannemen en aanvragen afhandelen van de spoedtelefoon/servicelijn voor verwijzende dierenartsen;
  • beheren en prioriteren van het mailverkeer, zowel intern als extern;
  • bij verlof van collega’s flexibel inzetbaar bij de receptie en het voedingsinformatiecentrum.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een kandidaat met een flexibele instelling en goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent servicegericht, klantvriendelijk en positief ingesteld. Je moet nauwkeurig kunnen werken en snel kunnen schakelen al naar gelang de situatie. Daarbij toon je ook het nodige inlevingsvermogen. Je bent integer, je gaat om met vertrouwelijke informatie en betalingen. Je haalt plezier uit het werken in een drukke omgeving. Je moet dus stressbestendig zijn en onder werkdruk prioriteiten kunnen stellen en je goed staande weten te houden in een drukke en dynamische werkomgeving. Je bent proactief en werkt graag in teamverband.
Daarnaast:
  • heb je bij voorkeur een medische opleiding, bijv. Paraveterinair/Medisch Secretaresse;
  • heb je affiniteit met administratieve/secretariële taken;
  • heb je kennis van de medische terminologie. Dit is een pré;
  • heb je passie voor dieren, ook een pré;
  • kun je vlot communiceren in het Engels;
  • heb je ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,6 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 1.914,- en maximaal € 2.723,- (schaal 5 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.


Het departement Clinical Sciences is onderdeel van de faculteit Diergeneeskunde en omvat een opleidingsinstituut, onderzoeksinstituut en academisch dierenziekenhuis. Er zijn 350 medewerkers, waarvan ruim 175 dierenartsen. Zij verzorgen het onderwijs aan studenten en coassistenten, het onderzoek en de patiëntenzorg. Jaarlijks vinden ca. 13.000 poliklinische consulten plaats en worden ca. 3.700 operaties verricht. De beschikbare faciliteiten worden internationaal hoog gewaardeerd.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 20—40 uur per week
  • €1914—€2723 per maand
  • MBO
  • 1175336

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you