Drie tijdelijke vacatures bij Onderwijs- en Studentzaken (0,6 - 1,0 fte)

Drie tijdelijke vacatures bij Onderwijs- en Studentzaken (0,6 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 okt 7 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor een periode van zes maanden zoeken we extra ondersteuning voor het Studiepunt, het Examensecretariaat en het Onderwijssecretariaat.

Functieomschrijving

Vanwege de coronamaatregelen hebben de teams van het Studiepunt, het Examensecretariaat en het Onderwijssecretariaat sinds maart 2020 veel extra werk verzet. Vanwege de opgelopen achterstand in werkzaamheden en werkdrukverlaging zoeken we voor deze teams drie tijdelijke collega's die ons gaan helpen de achterstand weg te werken om ons de ruimte te bieden naar de toekomst te kijken. Wil jij ons daarbij helpen? Dan bieden we je graag een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van 6 maanden.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Het Studiepunt Geesteswetenschappen: 1,0 fte

Het Studiepunt zoekt een tijdelijke collega die kan helpen met de administratieve ondersteuning van het stageproces voor studenten en daarnaast kan bijspringen in de studentcommunicatie. Bij het stageproces publiceer je bijvoorbeeld vacatures, verstuur en archiveer je documenten en beantwoord je allerhande vragen van studenten. Op het gebied van studentencommunicatie werk je als redacteur van de studentensite nauw samen met onze adviseur studentcommunicatie. Ook mag je meedenken over ingewikkelde communicatievraagstukken. We zoeken iemand die zowel mondeling als digitaal communicatief vaardig is en handig is met systemen. Een servicegerichte houding, nauwkeurigheid en een goede beheersing van Nederlands en Engels zijn vereisten. Opleidingsniveau: minimaal mbo.

Het Examensecretariaat Geesteswetenschappen: 0,6 fte

Het Examensecretariaat zoekt een tijdelijke collega die kan bijdragen in de administratieve ondersteuning van de processen rond afstuderen. Je verwerkt bijvoorbeeld wijzigingen in studievoortgangsoverzichten, beantwoordt vragen vanuit studenten en registreert examendata in Osiris. In de organisatie van diploma-uitreikingen maak je de planning van de uitreiking. Ook maak je diploma’s op en beantwoord je vragen vanuit de verschillende opleidingen. Je bent dan ook communicatief vaardig, daadkrachtig en proactief. Daarnaast zijn een nauwkeurige, servicegerichte en positieve houding vereisten. Opleidingsniveau: minimaal mbo.

Het Onderwijssecretariaat Geesteswetenschappen: 1,0 fte

Het onderwijssecretariaat zoekt een tijdelijke collega die kan helpen met de administratieve ondersteuning bij het beantwoorden van mail en telefoon, het onderwijsaanbod in het studie-informatiesysteem OSIRIS vastleggen en overige ondersteunende taken t.b.v. de mastertoelating of meeloopdagen. Daarnaast kan 0,2 fte ingezet worden bij een ander team van OSZ. We zoeken iemand die nauwkeurig en resultaatgericht werkt met een dienstverlenende instelling, die goed kan samenwerken. Een goede beheersing van Nederlands en Engels is vereist. Opleidingsniveau: minimaal mbo.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een functie aan voor respectievelijk 1,0 of 0,6 of 1,0 fte (o.b.v. een 38-urige werkweek). Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 6 maanden met een proeftijd van twee maanden. Heb je al een vast dienstverband binnen de Universiteit Utrecht, dan blijft dat zo. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.367,- en maximaal € 3.169,- (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 6.000 studenten en 900 medewerkers verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen, en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega’s en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.


De bedrijfsvoering van de faculteit is georganiseerd in meerdere ketens. Eén van deze ketens is de keten Onderwijs- en Studentzaken (OSZ), waarbinnen de afdelingen van het International Office, de onderwijssecretariaten, het examensecretariaat, het ambtelijk secretariaat, de key-users, het Studiepunt, onderwijscoördinatoren en studieadviseurs praktische, administratieve en inhoudelijke ondersteuning bieden aan het onderwijs en onderzoek van de faculteit. Hun diensten lopen uiteen van voorlichting, administratie van studieresultaten en het verzorgen van roosters tot studieloopbaanbegeleiding. Binnen OSZ werken gedreven en initiatiefrijke medewerkers die graag meedenken met de organisatie op basis van de kernwaarden vertrouwen, eigenaarschap, veranderbereidheid en toekomstbestendigheid.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—40 uur per week
  • €2367—€3196 per maand
  • MBO
  • 1175620

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you