Medewerker Projectenbureau

Medewerker Projectenbureau

Geplaatst Deadline Locatie
26 okt 27 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

QuTech is wereldwijd een toonaangevend onderzoekscentrum voor Quantum Computing en Quantum Internet. QuTech is opgericht in 2014 door de Technische Universiteit Delft en TNO. QuTech staat vooraan bij de research en ontwikkeling van Quantum Technologie en streeft ernaar prototypes van een quantum computer en een veilig quantum internet te ontwikkelen. Dit doen wij door wetenschappers van wereldniveau, ingenieurs en het bedrijfsleven samen te brengen in een inspirerende omgeving. Zo creëren wij een internationale setting waar ambitie, ondernemerschap en innovatie floreren.
QuTech is onderverdeeld in drie divisies: Quantum Computing, Quantum Internet en Qubit Research.
QuTech is een bruisende organisatie waar geen enkele dag hetzelfde is. De mensen die bij ons werken zijn zeer verschillend in elk opzicht: van piepjong tot senior, vanuit de hele wereld en dus ieder met een eigen achtergrond. Wie wij ook zijn en waar wij ook vandaan komen, wat wij delen is passie voor ons werk bij QuTech. Wij werken hard, maar er is ook ruimte voor feestjes (post Corona hopelijk ook weer offline) en gezelligheid. Wat wij niet bieden is middelmatigheid en een saaie werkomgeving. Het totale QuTech team bestaat uit zo’n 300 collega’s. Voor een indruk van QuTech en onze mensen, klik je hier.
QuTech wordt geleid door een driekoppige directie: de directors Research, Operations en Business Development.
Omdat wij behoorlijk groeien, zoeken wij een nieuwe medewerker ter versterking van ons projectenbureau.

Functieomschrijving

Werken bij het projectenbureau van QuTech betekent werken in een dynamische omgeving met collega’s van verschillende nationaliteiten en met veel variatie in jouw werkzaamheden. Binnen QuTech worden projecten met partners van andere onderzoekinstellingen en/of commerciële bedrijven uitgevoerd waarvoor de financiële middelen afkomstig zijn vanuit Nederlandse, Europese en Amerikaanse subsidieverstrekkers, maar ook vanuit het (grote) bedrijfsleven.

Als medewerker projectenbureau werk je voor een van de QuTech divisies en ben je de linking pin voor deze projecten. Je vormt de verbinding tussen wetenschappers/projectleiders enerzijds en programmamanagers, financiële projectadministratie, controllers, contractmanagers, medewerkers van de afdeling procurement en subsidieverstrekkers of bedrijfsleven anderzijds. Je bent in staat je de regels van steeds veranderende subsidievormen snel eigen te maken en op basis daarvan adviseer en begeleid je projectleiders bij de aanvraag van projecten. Je zorgt voor de projectbegrotingen en bent ervoor verantwoordelijk dat er een compleet dossier beschikbaar is tijdens het gehele subsidieproces, van aanvraag tot uitvoering en uiteindelijke afsluiting van een project.

Daarnaast assisteer je de wetenschappers/projectleiders bij het houden van het (financiële) overzicht over omvangrijke projecten en over de totale projectportefeuille en adviseer je over de inzet van middelen. Waar mogelijk en gewenst assisteer en coördineer je bij de tussentijdse en/of eindrapportage over de projecten.  

Je werkt nauw samen met je collega’s van het projectenbureau en je vervangt elkaar bij afwezigheid.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je hebt (minimaal) een HBO werk- en denkniveau, sterke affiniteit met financiën en hebt bij voorkeur ervaring in het werken met onderzoeksubsidies. Je werkt nauwgezet, bent servicegericht en communicatief vaardig. Je hebt oog voor detail, maar beschikt ook over een helicopterview. Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen tussen de verschillende werkzaamheden. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Daarbij ben je in het bezit van de Nederlandse nationaliteit of een EU-werkvergunning.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 year.

De functie heeft een omvang van 24 uur per week, dat is 0,6 FTE. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling. De functie valt in schaal 10 met een minimum salaris van € 2.836 en een maximum salaris van € 4.474 bruto per maand op fulltime basis. Inschaling is afhankelijk van achtergrond en ervaring.

Daarnaast biedt de TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement, een dertiende maand, pensioenvergoeding en een individueel arbeidsvoorwaardenpakket. Op de campus is verder een Internationaal Kind Centrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool gevestigd. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in het bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven wij ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen wij oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 24 uur per week
  • HBO+
  • TUD01635

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you