Junior Onderzoeker bij het Research Centrum voor Onderwijs & Arbeidsmarkt

Junior Onderzoeker bij het Research Centrum voor Onderwijs & Arbeidsmarkt

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 23 nov Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 nov 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je bent een talentvol sociaal wetenschapper die zich wil ontwikkelen als onderzoeker. Je wordt enthousiast van onderzoek op het gebied van onderwijs en arbeidsmarkt. Onderzoeken is jouw passie? Dan hebben wij dé passende vacature voor jou!

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag binnen het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt (ROA). Wij maken onderdeel uit van de School of Business and Economics (SBE) van de Universiteit Maastricht. Het ROA heeft nationaal en internationaal een toonaangevende positie in het onderzoek op het terrein van onderwijs en arbeidsmarkt. Het onderzoek kenmerkt zich door een combinatie van wetenschappelijke diepgang en beleidsrelevantie. Binnen het ROA zijn er vier programmalijnen: Arbeidsmarkt en Scholing, Onderwijs en Transitie naar Werk, Menselijk Kapitaal in de Regio, en Gezondheid, Vaardigheden en Ongelijkheid.

Het ROA zoekt een junior onderzoeker die meewerkt aan diverse uitdagende onderzoeksprojecten, waaronder het project Nationaal Cohortonderzoek Onderwijs. Doorgaans wordt er gewerkt voor een brede groep opdrachtgevers en subsidiënten (internationale instellingen, ministeries en lagere overheden, werkgeversorganisaties, NWO en onderwijsinstellingen).

Het ROA biedt een zeer inspirerende academische werkomgeving, waarin in teamverband wordt gewerkt aan maatschappelijk relevant onderzoek. Als junior onderzoeker krijg je de gelegenheid om je onder begeleiding van projectleiders en hoogleraren verder te ontwikkelen door mee te werken aan onderzoek op het snijvlak van wetenschap en beleid. Ook krijg je de gelegenheid om cursussen en trainingen te volgen.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een talentvol sociaal wetenschapper die zich wil ontwikkelen als onderzoeker. Je beschikt over (zeer) goede kwantitatieve en analytische vaardigheden, alsmede goede schrijfvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal. Voorts is het noodzakelijk dat je nauwkeurig werkt, verantwoordelijkheid kunt dragen, goed kunt werken in teamverband en kunt functioneren onder strakke tijdsplanning.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar met uitzicht op verlenging tot 4 jaar.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werken voor Maastricht University betekent dat je een aanstelling krijgt in de functie van onderzoeker. Deze functie is ingedeeld in schaal 10 van de CAO Nederlandse Universiteiten. Het betreft een fulltime positie en een aanstelling voor de periode van twee jaar, met uitzicht op verlenging tot vier jaar.

Maastricht University is een ‘great place to work’. Wij zijn trots op ons internationale karakter en diversiteit. Wij bieden meer dan 4.000 medewerkers een uitdagende werkplek binnen verschillende aandachtsgebieden.

Onze primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend op orde. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsfitness of een eindejaarsbonus. Door middel van gerichte loopbaanontwikkeling kun jij het beste uit jezelf halen. Stimuleren van talent is één van onze kernwaarden.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment 20.000 studenten en 4.700 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Economie; Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • Universitair
  • AT2021.431

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Tongersestraat 53, 6211 LM, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you