Data-analist Managementinformatie Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

Data-analist Managementinformatie Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

Geplaatst Deadline Locatie
12 nov 6 dec Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind jij het leuk en uitdagend om informatie en kennis uit data te halen? Beleef je plezier aan het duiden en overbrengen van je resultaten zodat ze impact hebben? Dan is deze vacature  bij de TU Delft perfect voor jou!

Functieomschrijving

Als Medewerker Bestuurlijke Informatievoorziening/data-analist ben je verantwoordelijk voor de facultaire managementinformatievoorziening. In het bijzonder heb je een aansturende en coördinerende rol met betrekking tot de domeinoverschrijdende informatievoorziening. Je werkt onder leiding van de faculteitssecretaris en werkt regelmatig samen met collega’s van ondersteunende diensten zoals Education and Student Affairs, de Faculty Graduate School, Contract Management, HR, Finance en de Library.

Bestuurlijke informatievoorziening Het management van de faculteit en verschillende ondersteunende diensten maken gebruik van managementinformatie bij het uitoefenen van hun taken zoals het opstellen van faculteitsbeleid, besluitvorming en het afleggen van verantwoording. Jouw rol is om deze informatie en analyses te leveren en het management te begeleiden en adviseren.

Je draagt onder andere bij aan rapportages voor voortgangsgesprekken met de afdelingen, opleidingsorganisaties en met het College van Bestuur, onderzoeks- en onderwijsvisitatie van de faculteit en over wetenschappelijke output.

Data analyse De gegevens waarmee je aan de slag gaat zijn beschikbaar vanuit verschillende systemen en jij weet als geen ander deze gegevens te combineren, om te zetten in informatie en te vertalen naar heldere en bruikbare managementinformatie en adviezen. Daarbij heb je uiteraard oog voor de kwaliteit van data. In deze functie maak je gebruik van analyse en visualisatie tools, zoals Business Objects, Tableau  en Scopus SciVal.

Je beheert het Integraal Dashboard Management Informatie. Middels dit dashboard wordt management- en stuurinformatie (near-) realtime ontsloten voor de managers.

Daarnaast wordt jij vanuit expertise gevraagd mee te denken over de inrichting van het proces en informatiemanagement van de verschillende operationele processen binnen de faculteit en ben je in staat om input te geven over de nieuwe inrichting van centrale systemen en applicaties van de verschillende diensten en domeinen binnen de universiteit. Tot slot werk je, onder aansturing van de informatiemanager faculteiten, mee aan TUD-brede trajecten en projecten.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je herkent je in de volgende woorden: collegiaal, proactief, integer, kan gemakkelijk prioriteren, goed zelfstandig werken en durft (kritische) vragen te stellen;

Je beschikt over HBO+ werk en denkniveau; met kennis van data analyse en datamanagement. Met de vaardigheden in de juiste tools, die je al kent of je snel eigen maakt, laat jij je cijfermatig analytische vermogen zien. 

Uitkomsten, kennis en inzichten weet je te vertalen naar concrete (management)adviezen en over te brengen met behulp van je communicatievaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Kortom je weet hoe te werken met cijfers én mensen. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Het gaat om een contract voor 1 jaar met bij goed functioneren de mogelijkheid tot verlenging. Het salaris, gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten, is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op maximaal schaal 10 (met een maximum van € 4.474 bruto per maand bij een fulltime aanstelling), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. De functie heeft een omvang van maximaal 30-38 uur per week, we kunnen afspraken maken over flexibele werktijden. 

TU Delft biedt een zeer aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder andere een uitstekende pensioenregeling via het ABP en jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Ook is er aandacht voor gezond en energiek werken middels vrijwillige deelname aan het vitaliteitsprogramma en korting op een sportabonnement en bij zorgverzekeraars. 

Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. CiTG vindt dat Open Science deze doelstellingen helpt verwezenlijken en ondersteunt haar wetenschappers bij het integreren van Open Science in de onderzoekspraktijk. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier om naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan. Om te zien wat onze waar onze wetenschappers aan werken check je de inspirerende Stories of Science.

Bestuurlijke en Managementondersteuning

(BMO) is het bestuurssecretariaat van de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen. De dienst ondersteunt de decaan, het MT, de medezeggenschapsorganen en levert ondersteuning aan de faculteit en haar afdelingen op het gebied van onderzoek.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 38 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • HBO
  • TUD01136

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you