Bestuurssecretaresse secretaris College van Bestuur (1,0 fte m/v/x)

Bestuurssecretaresse secretaris College van Bestuur (1,0 fte m/v/x)

Geplaatst Deadline Locatie
19 nov 5 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een baan in het bestuurlijke hart van Erasmus Universiteit Rotterdam!

Als bestuurssecretaresse ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de secretaris van het College van Bestuur (CvB). Met jouw werk creëer je structuur en overzicht en zorg je ervoor dat de secretaris haar taken optimaal kan uitvoeren. Je werkt in het bestuurlijke hart van de universiteit, waar strategie en besluitvorming samenkomen.

Functieomschrijving

Als bestuurssecretaresse ben je de rechterhand van de secretaris van het College van Bestuur. De secretaris is verantwoordelijk voor de coördinatie en organisatie van de keten van bestuurlijke besluitvorming op instellingsniveau en adviseert het CvB bij strategische beslissingen. De secretaris is tevens directeur van de Algemene Bestuursdienst en secretaris van de Raad van Toezicht. Als gevolg van deze rolverdeling is ook jouw takenpakket heel divers en is een proactieve en geordende houding, en ook tact en integriteit van groot belang. Je verricht verschillende administratieve werkzaamheden op bestuurlijk niveau, zorgt voor de planning, voorbereiding en organisatie van vergaderingen en bijeenkomsten en regelt zaken van logistieke aard.

Je maakt deel uit van het bestuurssecretariaat van het College van Bestuur en werkt nauw samen met de overige bestuurssecretaresses en met de bestuurssecretarissen. De omgeving waar je in komt te werken is dynamisch en afwisselend. Binnen de Erasmus Universiteit bestaat een informele en professionele werksfeer, waarin samenwerking centraal staat. 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een ervaren bestuurssecretaresse en werkt op zorgvuldige en nauwkeurige wijze, waarbij je het grote geheel niet uit het oog verliest. Je beschikt over een hoge mate van bestuurlijke sensitiviteit en houdt rekening met gestelde prioriteiten, belangen en gevoeligheden. Ook als er een drukke periode is blijf je rustig en houd je het overzicht. Dit alles doe je op representatieve wijze, waarbij je helder en duidelijk communiceert en tactvol handelt.

Daarnaast breng je het volgende mee:

  • Aantoonbaar uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engels taal zowel in woord als geschrift (niveau C1)
  • Grondige kennis en goede beheersing van Microsoft Office (Word, Outlook, Excel)

 

Eerdere ervaring bij een hogeschool of universiteit is een pré, maar geen vereiste.

 

                                                                                                                                                                                                                                          

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren en ongewijzigde organisatieomstandigheden worden omgezet naar een vaste aanstelling. De startdatum van deze functie is bij voorkeur 1 februari 2022, en de functie is gevestigd in Rotterdam, bij de Algemene Bestuursdienst. De functie bedraagt 1,0 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €2700, - en €3606, - bruto per maand (schaal 8). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners en een persoonlijk opleidingsbudget. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 30.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl”.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Afdeling

Algemene Bestuursdienst / Bestuurlijke Zaken

De Algemene Bestuursdienst (ABD)

De ABD is als centrale staforganisatie verantwoordelijk voor de organisatie van beleidsondersteuning op instellingsniveau. De ABD ondersteunt het College van Bestuur (CvB) bij het uitoefenen van haar verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, toegankelijkheid en de financiering van onderwijs en onderzoek. De ABD zorgt voor het gezamenlijk ontwerpen van integraal beleid, het tijdig tot besluitvorming voorleggen van dit beleid, zorgt er (mede) voor dat het beleid wordt uitgevoerd en voert continue monitoring en evaluatie uit met het oog op verbeteringen. De bestuursdienst wordt geleid door de directeur Algemene Bestuursdienst (die tevens Secretaris College van Bestuur is).

De afdeling Bestuurlijke Zaken
De afdeling Bestuurlijke Zaken (BZ) verzorgt de directe bestuurlijke en secretariële ondersteuning van de bestuurlijke gremia en medezeggenschap aan de EUR. De afdeling is gepositioneerd als stafafdeling waarin bestuurlijke processen, die de hele universiteit aangaan, worden ondersteund en georganiseerd. De afdeling bestaat uit vier bestuurssecretarissen, zes (bestuurs)secretaresses en twee beleidsmedewerkers.

 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 38 uur per week
  • €2700—€3606 per maand
  • MBO+
  • ABD20211119

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you