Onderwijs coördinator artificial intelligence (convergentie) (0,8 fte)

Onderwijs coördinator artificial intelligence (convergentie) (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
19 nov 13 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil je graag bijdragen aan de mooie uitdaging om alle Erasmus studenten kennis te laten maken met Artificial Intelligence (AI)? Wil je samenwerken in een innovatief en enthousiast team met een ‘can do’ mentaliteit? Solliciteer dan op de vacature onderwijs coördinator Artificial Intelligence.

Functieomschrijving

We hebben binnen het team van de AI Convergentie ruimte voor een onderwijs coördinator (0,8 fte) die enthousiasme en enige ervaring meebrengt om innovatief onderwijs te gaan bouwen. Jouw baan is levendig, met veel contacten en vol afwisseling!

In de rol als onderwijs coördinator initieer je, coördineer je en verbind je personen en partijen om samen het AI-onderwijsaanbod voor de EUR studenten te vergroten. Je richt je op de coördinatie van de ontwikkeling van AI-onderwijs. Samen met het team en de academische staf verken je de mogelijkheden, werk je de plannen uit en begeleid je de processen om het onderwijs daadwerkelijk aan te bieden.

Verdere werkzaamheden in jouw rol als onderwijs-coördinator zijn:

 • Je organiseert activiteiten om docenten te faciliteren hun kennis over het AI-onderwijs uit te wisselen en hierbij van elkaar te kunnen leren.
 • Je coördineert en faciliteert werkgroepen met academische staf om onderwijs te ontwikkelen.
 • Je sluit aan bij bredere activiteiten om zicht te houden op ontwikkelingen en om dwarsverbanden te benutten voor meer impact voor het onderwijs.
 • Je bereidt overleggen voor, waar nodig in de rol van secretaris en onderhoudt de contacten met de collega’s in de partneruniversiteiten van de AI Convergentie.

Binnen de Erasmus Universiteit heeft AI een enorme impuls gekregen. Societal Impact of AI vormt een van de vier Erasmus Initiatives en daarnaast vormt AI een van de onderdelen van de Convergentie in AI, data & digitalization. De hoeveelheid beschikbare data is enorm toegenomen, en vele Artificial Intelligence (AI) toepassingen hebben zich in de afgelopen tien jaar bewezen. Daarmee geeft AI ons belangrijke tools in handen om maatschappelijke uitdagingen te lijf te gaan. Als we dit samen en vanuit verschillende disciplines doen, dan kunnen we grote stappen zetten, met een open oog voor de mogelijkheden en risico’s. Daarom trekken de Zuid-Hollandse universiteiten en de universitair medisch centra hierin samen op. Centraal staat de samenwerking tussen experts in AI, data en digitalisatie, en experts die met behulp van AI actief zijn in een ander wetenschappelijk domein. In AI en met AI dus.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo+ of wo-niveau.
 • Je hebt interesse in en bekendheid met hoger onderwijs.
 • Je hebt kennis van en ervaring met onderwijsprocessen en de rol van stakeholders hierbij, of wilt je hier graag verder in verdiepen.
 • Je hebt aantoonbare belangstelling voor New Technologies AI & Big Data
 • Je hebt 3-6 jaar werkervaring in een relevante functie.
 • Je hebt uitstekende organisatorische kwaliteiten, kunt zorgvuldig werken en hebt een vlotte pen.
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels (C1).

 

WELKE EIGENSCHAPPEN HEB JE?

 • Je bent een proactieve en resultaatgerichte onderwijs coördinator met oog voor procesmanagement.
 • Je bent in staat om oplossingen te realiseren die zijn afgestemd op uiteenlopende behoeften.
 • Je bent vaardig in het vertalen van vraagstukken en behoeften naar kansen voor het AI-onderwijs.
 • Je bent vaardig in het omgaan met complexiteit, tegenstrijdigheid en onzekerheid.
 • Je bent tactvol in veranderprocessen en kunt beïnvloeden.
 • Je bent reflectief en flexibel en weet de juiste balans te vinden tussen samenwerken, creëren van draagvlak en het bereiken van concrete resultaten.
 • Je bent doortastend wanneer het nodig is, en kunt overzicht houden over het grotere geheel.

 

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.836,- en € 5.211, - bruto per maand (schaal 10 of 11, cao Nederlandse Universiteiten). Aanstelling vindt in eerste instantie plaats voor de duur van een jaar.

De EUR heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3% en een ruime verloffaciliteit (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede work life balance. De EUR is aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de diverse faciliteiten van de EUR zoals de uitgebreide sportaccommodaties en de universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

 

Specificaties

 • Beleid- en staf
 • max. 32 uur per week
 • €2836—€5211 per maand
 • HBO+
 • ABD20211119-2

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you