Medewerker VU-NT2 Office

Medewerker VU-NT2 Office

Geplaatst Deadline Locatie
22 nov 12 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vind jij het leuk om in een onderwijsomgeving te werken en ervoor te zorgen dat de organisatie en administratie van de cursussen vlekkeloos verlopen? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Wij zijn voor ons VU-NT2 Office per direct op zoek naar een medewerker studentenzaken, die zorg draagt voor de administratieve organisatie en daarmee alle onderwijs- en scholingsactiviteiten ondersteunt.

Jouw taken
 • verwerken van nieuwe aanmeldingen in de cursistendatabase en (laten) versturen van facturen
 • organiseren van de start en de afronding van de cursussen (zoals aanmaken van deelnemerslijsten en certificaten, zaalreservering, catering) 
 • informatie geven aan cursisten en docenten aan de balie, de telefoon, per email
 • archiefwerkzaamheden, bijhouden van voorraden en indien nodig aanvullen 
 • beheer gastenpasjes en leenboeken
 • uitvoerende werkzaamheden op het gebied van marketingcommunicatie en webredactie

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • aantoonbare ervaring met complexe administratieve werkzaamheden en vertrouwd met Microsoft Office
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
 • goed kunnen werken onder tijdsdruk en hectische omstandigheden
 • affiniteit met de doelgroep (internationale studenten, inburgeringsplichtigen, expats)

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis € 2.329 tot € 3.144 (schaal 7) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel Medewerker studentenzaken 3 en staat open voor 0,8 fte. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden
 • goede en voordelige sportfaciliteiten

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Geesteswetenschappen
De Faculteit der Geesteswetenschappen verbindt verschillende vakgebieden: Taal, Literatuur en Communicatie, Kunst en Cultuur, Geschiedenis, Oudheidwetenschappen en Filosofie. Ons onderwijs en onderzoek focussen op actuele thema’s uit samenleving en wetenschap: van kunstmatige intelligentie tot beeldcultuur, van urbanisatie tot slavernijgeschiedenis, van ‘fake news’ in de journalistiek tot communicatie in organisaties. We zetten sterk in op kleinschalig, vernieuwend onderwijs en op interdisciplinair onderzoek.

Werken bij Geesteswetenschappen is bijdragen aan de kwaliteit van toonaangevend onderwijs en onderzoek, in een inspirerend en persoonlijk werk- en studieklimaat. De faculteit telt ongeveer 1.300 studenten en er werken ruim 250 medewerkers.
 
OVer de afdeling VU-NT2
VU-NT2 is een bloeiende afdeling binnen de Faculteit Geesteswetenschappen. We zijn landelijk een prominente aanbieder van NT2-onderwijs aan hoger opgeleide anderstaligen en van opleiding en nascholing van NT2-docenten. Daarnaast zijn we ontwikkelaar van veelgebruikte NT2-lesmethoden voor een breed scala van leeftijden, taalniveaus en opleidingsniveaus. Wij werken samen met partners binnen de VU, zoals het VASVU en het International Office en buiten de VU met zusterorganisaties van andere universiteiten, verenigd in de NUT, met het UAF Stichting voor vluchtelingen en INAmsterdam, het expatcenter van de Gemeente Amsterdam.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gedrag en maatschappij
 • 32—40 uur per week
 • €2367—€3196 per maand
 • HBO
 • 8564

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you