Secretaresse Natuur- en Sterrenkunde

Secretaresse Natuur- en Sterrenkunde

Geplaatst Deadline Locatie
23 nov 2 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij als secretaresse de rots in de branding die wij zoeken? Werk je graag in een dynamische omgeving die in het teken staat van onderwijs en onderzoek? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Je maakt onderdeel uit van het secretariaat van de afdeling Natuur- en Sterrenkunde. Als zelfstandig werkende professional ondersteun je de collega's binnen de afdeling op secretarieel gebied. Digitaal werken, met name met MS Office, is je tweede natuur. Daarnaast krijg je een aantal afdelingstaken onder je beheer en vervang je je collega-secretaresses bij afwezigheid. 

Jouw taken
 • je ondersteunt de afdeling met het complexe agendabeheer, organiseren en notuleren van vergaderingen 
 • je werkt samen met twee andere afdelingssecretaresses en neemt werk van elkaar over als het nodig is
 • je doet reguliere ondersteunende secretariële werkzaamheden: kantoorartikelen bestellen, locaties en catering regelen, administratieve ondersteuning bij wervingsprocedures, correspondentie, afdelingsbijeenkomsten plannen etcetera

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • minstens VWO werk- en denkniveau, liefst aangevuld met een afgeronde secretariële opleiding 
 • recente werkervaring als secretaresse en ervaring met notuleren 
 • goede digitale vaardigheden, met name gedegen kennis en ruime ervaring met MS Office 
 • goede beheersing van het Nederlands en Engels in woord en geschrift 
 • je werkt accuraat en bent praktisch ingesteld

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.367 (schaal 7) en maximaal €3.196 (schaal 7) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Secretaresse 2 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Bètawetenschappen
De Faculteit der Bètawetenschappen inspireert wetenschappers en studenten om duurzame oplossingen te vinden voor complexe maatschappelijke vraagstukken. Van bosbranden tot big data, van obesitas tot geneesmiddelen en van molecuul tot de maan: ons onderwijs en onderzoek beslaan de volle breedte van de bètawetenschappen. Nationaal en internationaal delen wij kennis en ervaring met vooraanstaande wetenschappelijke instituten en het bedrijfsleven.

Werken bij Bètawetenschappen is samenwerken met studenten, promovendi en wetenschappers met focus op hun vak én een brede blik op de wereld. De faculteit telt ongeveer 5.750 studenten en er werken ruim 1.250 medewerkers.
Afdeling Natuur- en Sterrenkunde
De afdeling Natuur- en Sterrenkunde is met zes onderzoeksgroepen een van de grootste afdelingen binnen de faculteit. De afdeling verzorgt jaarlijks onderwijs voor ruim 300 studenten van de bachelor en master opleidingen in Physics, Medical Natural Sciences en Science, Business and Innovation.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Natuurwetenschappen
 • 32—40 uur per week
 • €2367—€3196 per maand
 • MBO
 • 8614

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you