Subsidieadviseur

Subsidieadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
23 nov 30 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil je bijdragen aan het onderzoek van onze faculteit als subsidieadviseur? Wil je met je collega's de ondersteuning van subsidieaanvragen bij de School of Business and Economics verder ontwikkelen? Solliciteer dan en kom ons Research Office versterken.

Functieomschrijving

Als subsidieadviseur zorg je dat onderzoekers toegang hebben tot subsidies. Je bent betrokken bij het hele proces, van het voorlichten van onderzoekers tot het aanvraagtraject. Je signaleert mogelijkheden voor subsidies en je zorgt dat informatie beschikbaar is. Ook geef je trainingen en workshops. Hiermee help je de slaagkans van voorstellen te vergroten, onderzoekers bewust te maken van de mogelijkheden en benodigdheden, en de 'aanvraagdrempel' te verlagen. Je bouwt een netwerk op van onderzoekers, beleidsmedewerkers en ondersteunende diensten, zoals de VU Grants Office en de Engagement Support Office. Daarnaast coördineer je het gehele aanvraagproces met alle betrokken partijen en sta je de hoofdaanvragers bij met advies en (administratieve) ondersteuning. Zo zorg je ervoor dat ons onderzoek mogelijk is!

Jouw taken
  • je coördineert het gehele subsidieaanvraagproces met alle betrokken partijen
  • samen met onderzoekers signaleer je subsidiemogelijkheden en je vertaalt ze naar concrete initiatieven
  • je ontsluit en verspreidt relevante informatie over subsidies
  • je geeft trainingen en workshops aan onderzoekers
  • je zorgt voor een netwerk van onderzoekers, beleidsmedewerkers en ondersteunende diensten

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • je hebt een academisch werk- en denkniveau, met bij voorkeur een mastergraad in bedrijfskunde, economie of een gerelateerde discipline
  • je beheerst het Nederlands en Engels uitstekend, in woord en geschrift
  • je hebt een brede interesse in wetenschappelijk onderzoek
  • expertise in (vooral) Europese en NWO-subsidieprogramma's is een pre
  • je bent ervaren in het adviseren van onderzoekers t.a.v. het opstellen en indienen van subsidieaanvragen voor complexe onderzoeksprojecten, of je hebt zelf ervaring met het aanvragen van onderzoekssubsidies
  • je bent een proactieve, servicegerichte teamspeler met organisatiesensitiviteit

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.836 (schaal 10) en maximaal €5.211 (schaal 11) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Medewerker kennisvalorisatie 3 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
  • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

School of Business and Economics
Aan de School of Business and Economics (SBE) verzorgen wij hoogwaardig onderwijs en excellent onderzoek in de bedrijfskunde en economie met een impact op de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van onze tijd. Of het nu gaat om robotisering of big data, arbeidsmarktparticipatie of flexibilisering van de arbeidsmarkt, filerijden of woningmarkt, flash crashes op de aandelenbeurs of keuzegedrag bij kansspelen, leiderschap of verandermanagement: wij geloven in doel gedreven wetenschap en begrijpen dat vooruitgang in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving wordt gedreven door samenwerking, openheid en sociale verantwoordelijkheid.

Werken bij SBE is samenwerken in een stimulerende, dynamische en internationale omgeving met gedreven collega's die de samenleving tot weloverwogen keuzes willen brengen. De School telt zo'n 4.200 bachelor- en masterstudenten en 1.700 executive studenten, en er werken 500 medewerkers.

Over Research Office
Het Research Office adviseert onderzoekers over een breed scala aan onderzoeksgerelateerde vragen. Wij bieden advies over en ondersteuning bij onderzoekssubsidies, contracten, budgetten, datamanagement, valorisatie en projectmanagement. Verder zijn we betrokken bij de werving en monitoring van promovendi. Het Research Office coördineert al het interne onderzoeksgerelateerde beleid, de outputadministratie (Pure) en de jaarlijkse outputbeoordeling en onderzoekstijd van de onderzoeksmedewerkers. We werken daarbij nauw samen met de ondersteunende diensten van de VU en de faculteit.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €2836—€5211 per maand
  • Gepromoveerd
  • 8714

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you