Medior DevOps engineer Microsoft Dynamics 365 CRM (1FTE)

Medior DevOps engineer Microsoft Dynamics 365 CRM (1FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 31 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Onderwijs verzorgen en onderzoek uitvoeren verandert snel. Dit betekent grote ambitieuze programma’s, continue vernieuwing, veel en juiste informatievoorziening en het leveren van uitstekende kwaliteit. Het optimaal aanbieden van de applicaties van de EUR is daarbij cruciaal. Vanwege de overgang naar een nieuw CRM-landschap, zijn we op zoek naar een enthousiaste en proactieve medior DevOps engineer voor het domein bedrijfsvoering.

Functieomschrijving

Als DevOps engineer maak je deel uit van een multidisciplinair team dat bestaat uit een product owner, functioneel beheer, applicatiebeheer en 4 DevOps engineers (3 junior/1 medior). Dit multidisciplinaire team is verantwoordelijk voor het beheer en voor de doorontwikkeling van het Microsoft Dynamics 365 platform. Je werkt aan het project ‘vervanging CRM’ om een prospects en alumni omgeving te implementeren. Vervolgens zal je vanuit de lijn o.a. de implementatie van corporate relations, de verdere doorontwikkeling en het reguliere beheer verder oppakken.

De bealangrijkste taken:

 • (Door)ontwikkelen op een Microsoft Dynamics 365 CRM platform en deelnemen aan vernieuwings- en verbeteringsprojecten binnen het landschap van Microsoft Dynamics 365;
 • Intern zorgen voor het begeleiden en opleiden van 2 junior DevOps engineers, en extern productleveranciers aansturen aangaande wijzigingen, nieuwe releases en patches;
 • Coördineren en doorvoeren van configuratiewijzigingen in Microsoft Dynamics 365 en het Power Platform;
 • Het bewaken van de lifecycle van de applicaties op het Powerplatform, en legacy applicaties hiernaartoe migreren;
 • Het coördineren en uitvoeren van systeemtesten, systeemintegratietesten en deployment naar productie op de OTAP-straat.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een talentvolle medior/senior DevOps engineer met HBO/WO denk- en werkniveau die meedenkt in integratievraagstukken en doorontwikkeling op het CRM-landschap . Daarnaast breng jij het volgende mee:

 • Ervaring met Microsoft Azure, het Power Platform;
 • Ervaring met het ontwikkelen op een Microsoft Dynamics 365 CRM Platform;
 • Je hebt kennis van en ervaring met CI/CD en automated testing en bug fixing. Ervaring met bug fixing van geintegreerde systemen en het proactief beheren van applicaties is een pre;
 • Je bent bekend met het werken in een DevOps team en het werken met Scrum; ervaring met het werken als Scrummaster is een pre;
 • Je handelt op verantwoordelijke wijze, kan problemen op gestructureerde wijze analyseren en bent communicatief sterk (Nederlands C2, Engels B2).

Indien je niet voldoende kennis van Microsoft Dynamics hebt, kunnen wij je relevante trainingen aanbieden.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een tijdelijke functie voor een periode van een jaar, waarna een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoort.

Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 3.807, - en € 5.211- bruto per maand (schaal 11). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Plus voldoende tijd en ruimte om je verder te ontwikkelen door het volgen van relevante cursussen en opleidingen. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

De EUR biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, maatschappelijke uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact, the Erasmian way’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De ‘Erasmian values’ fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De dienst Information Technology Services (IT Services)

De dienst Information Technology Services (IT Services) van de EUR draagt zorgt voor de dienstverlening op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Dit betekent dat de dienst enerzijds verantwoordelijk is voor de virtuele werkplek van de EUR, waardoor medewerkers 'any time', 'any place' en op 'any device' kunnen werken. Anderzijds stelt IT Services de faculteiten en andere EUR-organisatieonderdelen in staat om succesvol diensten te verlenen aan studenten, medewerkers en bestuurders/management. Zij heeft capaciteit en kennis in huis om de noodzakelijke IT-ontwikkeling, integratie en projectleiding inhoud te geven. IT Services bestaat uit een aantal domeinen waaronder Research, Education, Business Operations en Generic Services.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; IT
 • Techniek
 • 38—40 uur per week
 • €3807—€5211 per maand
 • HBO
 • PRO/IT/30112021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you