Medior Onderzoeker Gedragsverandering

Medior Onderzoeker Gedragsverandering

Geplaatst Deadline Locatie
30 nov 8 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bijdragen aan het gezond en veilig op laten groeien van kinderen? Zie het voor je! Word Medior Onderzoeker Gedragsverandering bij TNO in Leiden.

Functieomschrijving

Als Medior Onderzoeker Gedragsverandering werk je op de afdeling Child Health. Binnen deze afdeling werken onder andere gezondheidswetenschappers, epidemiologen, psychologen, en statistici aan diverse thema’s. Denk hierbij aan bevorderen van gezond gedrag, bevorderen van vaccinatiebereidheid, bevorderen van gezonde zwangerschapsuitkomsten, veilig vrijen, pesten en sociale vaardigheden. Ook richten ze zich op innovaties voor professionals in de zorg voor jeugd. De systematiek waarlangs tot oplossingen wordt gekomen verbindt en drijft deze experts. Jouw collega's zullen je coachen, maar ook uitdagen om jezelf te ontwikkelen en verantwoordelijkheid te nemen.
Klik hier voor meer informatie over de Expertisegroep Child Health | TNO.​​​​

Wat ga je doen?
Als Medior Onderzoeker Gedragswetenschappen heb je een breed scala aan werkzaamheden.
Zo werk je samen met collega's en externe partners in meerdere multidisciplinaire onderzoeksprojecten. Hierin pas je theorie, kennis en onderzoek rondom gedragsverandering toe bij het ontwikkelen, implementeren en evalueren van interventies. Deze interventies dragen bij aan de (fysieke en mentale) gezondheid van kinderen/jongeren en hun ouders. Dit kan bijvoorbeeld gaan om schoolgezondheidsprogramma’s of digitale interventies (ehealth). Daarbij gaat het om onderwerpen als gezonde voeding, vaccinaties, opvoedondersteuning, pesten of sociale vaardigheden. Je hebt bij deze onderwerpen aandacht voor user-centered design, effectonderzoek en implementatieonderzoek. 

Los hiervan draag je ook bij aan het schrijven van subsidieaanvragen voor nieuw onderzoek op het gebied van preventie en gedragsverandering. Je coördineert onderzoek en voert het uit. En je ontwikkelt en verspreid kennis op het gebied van gezondheidsbevordering. 

Specificaties

TNO

Functie-eisen

Wat wij van jou verwachten
Wij zoeken ten eerste iemand met verstand van en passie voor gedragsverandering en (toegepast) wetenschappelijk onderzoek en de ambitie om zich daarin te blijven ontwikkelen.
Dit zien we bijvoorbeeld terug in:

 • Een afgeronde opleiding in of verwant aan de (sociale/gezondheids) psychologie en/of gezondheidsbevordering. 
 • Ervaring met wetenschappelijk onderzoek in de context van gedragsgerichte gezondheidsbevordering waarbij jij theorie en onderzoek praktisch toepasbaar kunt maken.
 • Omdat je ook subsidieaanvragen schrijft, heb je bij voorkeur ook al aantoonbare ervaring met het verwerven van externe middelen (bijvoorbeeld via ZonMw subsidies, Raak of andere relevante fondsen)

Als persoon ben je in ieder geval zelfstandig, proactief en klant- en resultaatgericht. Daarnaast beheers je de Nederlandse én Engelse taal uitstekend, in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wat wij jou bieden
Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact. En volop kansen, want bij TNO heb je grotendeels zelf de regie over je carrière. Naast een bruto maandsalaris tussen € 4.000,- en € 5.750- (afhankelijk van je kennis en ervaring), vakantiegeld (8%), een dertiende maand (8,33%) en een flexbudget (5,58% + €180). Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
Daarnaast kun je bij TNO een ‘menu’ aan arbeidsvoorwaarden samenstellen dat bij jouw persoonlijke situatie past. Wat je ook mag verwachten:

 • Een goede pensioenregeling.
 • Reiskostenvergoeding of een fiets.
 • Uitzicht op een vast contract.
 • Een uiterst professionele, innovatieve werkomgeving, met topexperts als collega’s.
 • 28 vakantie- en 5 atv-dagen (bij een fulltime dienstverband).
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Mogelijkheid om cursussen, opleidingen en workshops te volgen en congressen te bezoeken, en coaching als je daar behoefte aan hebt.

Lees hier uit welke arbeidsvoorwaarden je verder kunt kiezen.

Werkgever

TNO

Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen. Lees meer over TNO als werkgever.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Paramedische patiëntenzorg
 • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
 • max. 36 uur per week
 • €4000—€5750 per maand
 • Universitair
 • SP Onderzoeker Gedragsverandering

Locatie

Schipholweg 77, 2316 ZL, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you