Coördinator Verpleegkundige Vervolgopleidingen

Coördinator Verpleegkundige Vervolgopleidingen

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 19 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als coördinator verpleegkundige vervolgopleidingen bekleed je een veelzijdige en uitdagende functie. Je regisseert het werkterrein verpleegkundige vervolgopleidingen op operationeel/tactisch niveau vanuit de visie van de Radboudumc Health Academy (RHA). Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Je vertaalt inhoudelijke initiatieven en verbeterwensen van de opleidingsdirecteur naar wat het vraagt in het operationele proces en op tactisch niveau, en belegt dit bij de juiste functionarissen en teams binnen de RHA en/of bij zorgprofessionals. Je vertegenwoordigt de RHA ook in externe context. In de functie ligt de focus dus met name op het samenbrengen van de juiste kennis en mensen en de processen, en minder op de inhoud.

Je zorgt samen met de opleidingsdirecteur, opleiders, docenten, roosteraars, onderwijsondersteuners, secretaresses en inhoudsdeskundigen voor uitstekende verpleegkundige vervolgopleidingen. Het is een dymanisch werkterrein waarin je het overzicht houdt en een verbindende rol hebt. Daarnaast werk je samen met de coördinatoren van andere werkterreinen waarmee je samen het team 'coördinatie en advies vormt.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Je verbindt de inhoudsdeskundigen (health professionals) en de units 'leren & ontwikkelen', 'organisatie & logistiek' en 'shared services'.
  • Je legt inhoudelijk verantwoording af aan de opleidingsdirecteur en hiërarchisch aan de teamleider Coördinatie en Advies over de coördinatie van het proces en de inhoud van de (beleids-)adviezen en over de inhoud van managementrapportages.
  • Je bewaakt de voortgang van alle operationele processen binnen het werkterrein vervolg zorgopleidingen. Je hebt een centrale rol in beleidsondersteuning en -uitvoering voor deze opleiding. Je zorgt er tevens voor dat deze processen geëvalueerd en geoptimaliseerd worden.
  • Je bent een bruggenbouwer, zowel binnen het eigen team als binnen de opleiding en tussen de teams in de RHA.
  • Je vertaalt zelfstandig en proactief eisen en ontwikkelingen naar een (beleids-)advies waarbij rekening wordt gehouden met inhoudelijke aspecten, verschillende disciplines, draagvlak en de effecten op lange termijn. Je kunt deze nieuwe ontwikkelingen vervolgens ook doorzetten.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een bevlogen coördinator verpleegkundige vervolgopleidingen die procesmatig denkt en processen optimaliseert. Je bent een bruggenbouwer en een pionier, die wil bijdragen aan het nog steviger neerzetten van deze relatief nieuwe functie. Ook ga je goed om met tegenstrijdige belangen en weet je je goed staande te houden in het krachtenveld in de organisatie.

Je bent in staat om vanuit visie richting te geven aan het operationele proces van de opleidingen/werkterreinen. Je bent hierin innovatief en bedrijfsmatig en hebt het vermogen om de vier expertisegebieden (vakinhoudelijke expertise, leren & ontwikkelen, organisatie & logistiek en shared services) te verbinden. Ook ben je organisatiesensitief, klantgericht en in staat om actief een netwerk op te bouwen en te onderhouden (zowel intern als extern).

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
  • Afgeronde hbo/wo-opleiding of gelijkwaardig.
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met onderwijs van de vervolg zorgopleidingen.
  • Vaardig in het verwerven van draagvlak voor de ontwikkeling en implementatie van beleid, nieuwe ideeën en werkmethoden.
  • Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 tot 12 maanden.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Radboudumc Health Academy: hét centrum voor onderwijs, opleiden en ontwikkelen voor de leven lang lerende health professional. De Radboudumc Health Academy (RHA) heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: artsen, medisch specialisten, verpleegkundigen, paramedici en onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

De Radboudumc Health Academy wil verschil maken in de zorg door het opleiden van zorgprofessionals van nu en voor de toekomst. Het multidisciplinaire team voor de verpleegkundige vervolgopleidingen verzorgt bijna 30 gespecialiseerde onderwijsprogramma's voor het boeiende verpleegkundige vak. We zetten ons in voor studenten van het Radboudumc, voor studenten van ziekenhuizen uit de regio maar hebben op een aantal thema's ook een landelijke aantrekkingskracht.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 24 uur per week
  • €3922—€5383 per maand
  • HBO
  • 151185-P825656-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you