Event Producer

Event Producer

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 10 jan Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zorg jij als eventproducer ervoor dat met goede voorbereiding en regie op de uitvoering evenementen soepel verlopen. En geef jij zo telkens weer het visitekaartje af van de TU Delft.

Functieomschrijving

Een congres over gezondheidstechniek, een promotiebijeenkomst, OWee Introductie, zomaar wat evenementen die in het Aula Congrescentrum van de TU Delft worden georganiseerd. Als eventproducer neem jij de voorbereiding van en de regie over de facilitaire ondersteuning voor je rekening. Een uitdagende baan in een wetenschappelijke en internationale omgeving.

Met elk evenement geef je een visitekaartje af voor de TU Delft. Of het nu gaat om een bijeenkomst met twintig mensen in een van onze vergaderruimtes of om De Delftse Bedrijvendagen met duizenden bezoekers. Met een goed verlopen evenement scoor je hoge cijfers voor de TU Delft. Daarom ga je, samen met je collega-eventproducers, de audiovisuele ondersteuners, de facilitaire dienstverleners en de hospitality crew van het Horeca en Eventsupportteam, voor niets minder dan het beste resultaat.

De opdrachtgevers waar je voor werkt zijn al even divers als de evenementen zelf. Van congresorganisatoren en faculteiten tot TU-studenten en bedrijven die op de campus gehuisvest zijn. Jij brengt hun wensen in kaart en adviseert over de mogelijkheden en faciliteiten. Denk aan zaalopstellingen, catering, audiovisuele middelen en opties voor livestreams. En je denkt mee over praktische zaken als looproutes, de inzet van bhv’ers of de beste plek voor toegangscontrole. Vervolgens stel je een glashelder draaiboek samen.

Zowel in de voorbereiding als tijdens de evenementen ben je het aanspreekpunt voor de organisatie en de stakeholders. En natuurlijk ook voor je collega’s van team Horeca en Eventsupport, want elk evenement is een teamprestatie. Jij houdt toezicht bij de opbouw en de regie op de uitvoering. Dat doe je af en toe ook ’s avonds of in het weekend. Daarbij houd je de huisregels en de veiligheidsvoorschriften in het oog. Het mooiste aan jouw baan: elk evenement is PR voor de TU Delft.     

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

In deze functie kun je jouw talenten volledig inzetten, zoals je organisatietalent, je goede communicatievaardigheden en afstemming zoeken, je gastvrijheid en je probleemoplossende werkhouding. Je werkt nauwkeurig en hebt er geen moeite mee om alle partijen goed betrokken te houden bij het event. Werken in wisselende diensten (met ook uren in de avonden en weekenden) is voor jou geen probleem.

  • Je hebt hbo-niveau en een diploma in bijvoorbeeld facility management of hotel- en eventmanagement.
  • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt een bhv-diploma, of bent bereid dit te halen.
  • Je hebt een natuurlijk gevoel voor hospitality en hebt altijd oog voor de huisregels en veiligheidsvoorschriften.
  • Je ziet goede samenwerking als dé manier om doelen te bereiken, communiceert helder – ook in het Engels – en bent standvastig in je beslissingen.
  • Je kunt snel schakelen tussen zaken, improviseren bij afwijkingen en komt met creatieve en innovatieve oplossingen voor vraagstukken.
  • Je bewaart ook onder hoge druk de rust en het overzicht en gaat altijd voor de hoogste kwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 32 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 7 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.367,- en een maximum van € 3.196,- bruto per maand, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. 

Challenge. Change. Impact!  

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie ICT & FM

De directie ICT & FM bestaat uit een aantal afdelingen.

ICT

Project management Services richt zich op projecten met een (grote) ICT component. De informatiebehoefte vanuit de verschillende werk-, onderwijs-, onderzoeks-, en valorisatieprocessen wordt door de afdeling Informatiemanagement vertaald naar een gebalanceerde informatievoorziening. Het team van Security & Privacy houdt zich bezig met informatieveiligheid en een juiste implementatie en uitvoering van de AVG-wetgeving bij de TU Delft. Het team van Architectuur beschrijft en bewaakt de samenhangende structuur van de informatievoorziening.

Het Shared Service Center ICT richt zich op de dienstverlening rondom de continuïteit en optimalisatie van de bestaande informatievoorziening. R&D/Innovatie focust op de ontwikkeling van nieuwe technologieën ten behoeve van kansrijke hulpmiddelen voor onderwijs en onderzoek.

FM

De afdeling Dienstverlening ondersteunt medewerkers, studenten en bezoekers bij het zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de voorzieningen van de faculteiten en gebouwen. De servicepunten zijn het eerste aanspreekpunt voor alle vragen, de front office. De afdeling Contracts & Events levert facilitaire diensten aan alle gebruikers van de campus van de TU Delft. De afdeling Operationele veiligheid is operationeel en tactisch verantwoordelijk voor de campusveiligheid van de TU Delft, zoals de organisatie van de BHV en de campus meldkamer.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2367—€3196 per maand
  • HBO
  • TUD01770

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you