Kwartiermaker StudentLines (1,0 fte)

Kwartiermaker StudentLines (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
23 dec 23 jan Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

StudentLines wordt de innovatieve kennis- en data-hub voor het verzamelen van longitudinale data onder studenten en alumni van de Rijksuniversiteit Groningen en mogelijk, in de toekomst, de Universiteit van het Noorden. Het biedt daarmee ondersteuning aan wetenschappelijk onderzo

Functieomschrijving

StudentLines wordt de innovatieve kennis- en data-hub voor het verzamelen van longitudinale data onder studenten en alumni van de Rijksuniversiteit Groningen en mogelijk, in de toekomst, de Universiteit van het Noorden. Het biedt daarmee ondersteuning aan wetenschappelijk onderzoek en data-geïnformeerde besluitvorming door de universiteit. De komende twee jaar zijn bedoeld om de infrastructuur en de organisatie van StudentLines op te zetten en nader vorm te geven. Uiteindelijk moet StudentLines een vast onderdeel van de universiteit worden.

Als Kwartiermaker StudentLines werk je samen met wetenschappers, beleidsonderzoekers, beleidsmakers, datamanagers, IT’ers en juristen aan de opzet van StudentLines. Je bent een enthousiast netwerker, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt het vermogen om een complexe multidisciplinaire setting te vertalen naar praktische oplossingen die passen in de RUG-onderwijsomgeving. Je weet je weg te vinden in een divers academisch gezelschap en bent in staat de verschillende partijen met elkaar te verbinden.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

● een afgeronde wo-opleiding
● ervaring met projectmanagement
● ervaring met datamanagement en data-infrastructuur
● affiniteit en bij voorkeur ook ervaring met sociaal wetenschappelijk onderzoek
● kennis over recente onderwijsontwikkelingen in het Hoger Onderwijs
● uitstekende communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk)
● uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid in woord en geschrift
● zowel goed zelfstandig kunnen werken als goed kunnen samenwerken met een grote diversiteit aan deskundigen
● beschikt over een aantoonbaar relevant netwerk in de regio.

De personen die wij zoeken scoren hoog op de competenties: sociaal vaardig, verbinder, enthousiast, analytisch vermogen en resultaatgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 24 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

● afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris van minimaal € 2.846,- tot maximaal € 4.490,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
● 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto-inkomen
● aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden en een goede pensioen- en verlofregeling
● een projectaanstelling voor 2 jaar.

Afdeling

Center for Information Technology

Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is het meest toonaangevende universitaire centrum in Nederland op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. Met ruim 270 medewerkers beheert het CIT de benodigde IT-faciliteiten en ondersteunende processen voor ruim 36.000 studenten en 7.500 medewerkers. De Rijksuniversiteit Groningen behoort wereldwijd tot de top 100 van universiteiten.

Het CIT ondersteunt en faciliteert wetenschappelijk onderzoek en universitair onderwijs met innovatieve data- en IT-oplossingen, consultancy en training. Onze missie is ‘Onderwijs en onderzoek: ondersteund door innovatieve en betrouwbare IT’. Om iedere dag maximaal bij te kunnen dragen aan de strategische doelstellingen van de RUG werkt het CIT op een klantgerichte wijze met 22 zelforganiserende teams in vijf domeinen: Onderwijs, Onderzoek, Organisatiesystemen, Basiswerkplekken en Infrastructuur.

Onze kernwaarden zijn respect, collegialiteit, fun, transparantie, commitment en samen.

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • max. €4490 per maand
  • Universitair
  • 221714

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you