Programmamanager Applied Artificial Intelligence (AI) (0,6 - 1,0 fte)

Programmamanager Applied Artificial Intelligence (AI) (0,6 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 dec 17 jan Breda

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het resultaat is duidelijk: een nieuw meerjarig applied AI kennisprogramma. Door te pionieren, onderzoeken en de juiste mensen aan te sturen, geef je dit samen je collega's vorm.

Functieomschrijving

Mooi werk
Wij hebben mooie plannen. Plannen om met ons onderwijs en onderzoek een drijver te zijn van maatschappelijke transities. Daar willen we Artificial Intelligence (AI) bij betrekken. Want of het nou gaat om de zorg of het bedrijfsleven: binnenkort zal elk vakgebied te maken hebben met AI. Daarom ga jij met je collega’s een nieuw meerjarig kennisprogramma over AI ontwikkelen.

Samen met lectoren, onderzoekers, externe partijen uit het werkveld en natuurlijk ook docenten en onderwijsdirecteuren geef je het raamwerk van dit kennisprogramma vorm. Door te onderzoeken en overleggen, komen jullie tot conclusies. Op welke manieren zit AI nu al in ons onderzoek en onderwijs verweven? Waar gaan we onderzoeksgelden op werven? Bij welke (inter)nationale netwerken willen we aansluiten? Over welke onderwerpen gaan we modules ontwikkelen? En welke interne en externe partners betrekken we hierbij? Hierbij houd je de 4 zwaartepunten van Avans (Materiaal- en energietransitie, Nieuw ondernemerschap, Gezondheid en Veiligheid) in je achterhoofd. Vervolgens betrek je de juiste mensen om het onderzoek en onderwijs te ontwikkelen en faciliteer je hen om dit te bereiken. Daarnaast heb je veel contact met je brede netwerk in het werkveld. Je zet Avans op de kaart als AI-pionier, en weet partijen over te halen om samen te werken aan beter onderwijs en onderzoek.

Jouw plek als Programmamanager Applied Artificial Intelligence (AI) binnen Avans
Jij beweegt je als een spin in het web door onze academies, docententeams, lectoraten en directie. Met hen heb je nauw contact om het Applied AI onderzoek en onderwijs vorm te geven. Uiteindelijk vorm je met collega’s een nog te vormen programmateam Applied AI, dat jij aanstuurt. We zijn betrokken, bij elkaar, en natuurlijk bij het onderzoek en onderwijs. We luisteren naar elkaar en werken écht samen, om zo in gezamenlijkheid een sterk en dynamisch kennisprogramma te ontwikkelen.

Specificaties

Avans Hogeschool

Functie-eisen

Jij bent een echte pionier, die ervan geniet om de hele organisatie door te bewegen. De prikkelende vragen die je stelt, vloeien voort uit je eeuwige nieuwsgierigheid. Door te luisteren, je in te leven en je eerlijke mening te geven, krijgen anderen een goed gevoel bij jou. Je enthousiasme en gevoel voor humor dragen daar ook zeker aan bij. Zelf voel je goed aan wanneer je moet meebewegen in onze dynamische organisatie, en wanneer je voet bij stuk moet houden om je innovatieve plannen door te voeren.

Verder heb je: 

 • Een master en/of PhD, bijvoorbeeld Engineering Management of Elektrotechniek.
 • 10-15 jaar ervaring als (AI) onderzoeker. Ervaring binnen het onderwijs is een groot pluspunt.
 • Een breed en warm netwerk, en je vindt het leuk om hiermee actief contact te onderhouden.
 • Oog voor strategie en resultaat, en een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering.

Verder bieden we je:

 • Een maandsalaris van minimaal € 5.092 tot maximaal € 6.202 bruto bij een fulltime aanstelling (schaal 13 cao hbo).
 • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
 • Wij bieden je een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
 • Een goede werk-/privébalans en fijne werkplekken.
 • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Werkgever

Vernieuwend Avans

Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen

Specificaties

 • Techniek / laboratorium; IT; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Beleid- en staf
 • Gedrag en maatschappij; Techniek; Natuurwetenschappen; Economie
 • 24—40 uur per week
 • €5092—€6202 per maand
 • Universitair
 • AT PQ98191

Werkgever

Locatie

Hogeschoollaan 1, 4818 CR, Breda

Bekijk op Google Maps

Interesting for you