Medewerker marketing & communicatie UCGB

Medewerker marketing & communicatie UCGB

Geplaatst Deadline Locatie
7 jan 31 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een allround marketing/communicatiemedewerker met ervaring in online communicatie? Werk je graag in een klein, slagvaardig en resultaatgericht team? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Deze vacature is voor het UCGB (0,5 - 0,6 fte) en voor VU-NT2 (0,1 fte).

De afdeling UCGB bestaat uit drie aanbieders van postacademisch onderwijs: LEARN! Academy, VU Lerarenacademie en HOVO Amsterdam.

Voor ons team Marketing & Communicatie (m&c) zoeken wij een allround medewerker marketing & communicatie, bij voorkeur met enkele jaren ervaring in online communicatie. Een zelfstandig werkende, pro-actieve teamspeler die het een uitdaging vindt om voor verschillende interne klanten tegelijk te werken en gemakkelijk schakelt tussen werkzaamheden (online en offline) en onderwerpen. Kennis en ervaring op het gebied van (web)tekstschrijven en -redigeren is een pré. Je gaat werken in een klein team, bestaande uit een coördinator/senior adviseur en een online adviseur/allround medewerker m&c.

Jouw taken
 • beheer van websites, incl. SEO en tekst- en beeldredactie
 • beheer van social media-kanalen, incl. tekst- en beeldredactie
 • productie en vormgeving van interne en externe communicatiemiddelen zoals e-nieuwsbrieven, e-mailings en folders
 • ondersteuning bij marktonderzoek en resultaatmeting en - analyse
 • ondersteuning bij strategie-ontwikkeling en actviteitenplannen
 • evenementenorganisatie en begeleiding van video- of fotografieproducties

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • afgeronde hbo-opleiding Communicatie of daarmee verwant
 • actuele kennis van online (marketing en) communicatie
 • vaardig in het schrijven van (web)teksten, gevoel voor contentcreatie (beeld/video)
 • ervaring met contentmanagement, social media, Photoshop, mailprogramma's, Google Analytics en Microsoft Office producten
 • service- en klantgerichte teamspeler met goede contactuele eigenschappen

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 2.656 en maximaal € 3.548 (schaal 8) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel Communicatiemedewerker 2 en staat open voor ten minste 0,6 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld voor studie of pensioensparen
 • goede en voordelige sportfaciliteiten
 • de mogelijkheid tot sparen van vakantiedagen, bijvoorbeeld voor sabbatical leave.

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken en meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

UCGB en VU-NT2
UCGB (Universitair centrum voor Gedrag en Bewegen) en VU-NT2 (Nederlands als tweede taal) bieden beiden opleidingen, cursussen, praktijkonderzoek en advies aan in het kader van leven lang ontwikkelen/postacademisch onderwijs. Voor professionals en andere hoogopgeleiden die hun kennis willen verdiepen of de Nederlandse taal willen leren voor hun werk of uit persoonlijke belangstelling. In onze dienstverlening vertalen we de wetenschap naar de praktijk, waarbij de klantvraag leidend is. UCGB bestaat uit de VU Lerarenacademie, LEARN Academy en HOVO Amsterdam. Beide afdelingen worden ondersteund door een team bedrijfsvoering en een team marketing & communicatie.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 28 uur per week
 • €2656—€3548 per maand
 • HBO
 • 7791

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you