Programmasecretarissen Doelmatigheidsonderzoek

Programmasecretarissen Doelmatigheidsonderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
13 jan 25 jan Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij een bijdrage leveren aan de zorg te verbeteren en betaalbaar te houden?

Functieomschrijving

Voor het cluster DoelmatigheidsOnderzoek zoekt ZonMw op korte termijn twee enthousiaste Programmasecretarissen voor 2 x 32,4 uur (2 x 0,9 fte) p/w, invulling uren bespreekbaar, (vacaturenummer 21-196).

Jij zorgt er samen met je collega’s binnen het cluster voor dat er meer kennis komt over welke zorg meerwaarde heeft en welke zorg beter niet (meer) toegepast kan worden.

Ben jij een teamspeler die in een dynamische omgeving zelfstandig, gestructureerd en planmatig kan werken en de voortgang van programmawerkzaamheden goed kan bewaken? Kun jij tegelijkertijd met verschillende werkzaamheden bezig zijn terwijl je overzicht, kwaliteit en zorgvuldigheid behoudt? Wil jij meewerken aan het mogelijk maken van doelmatigheidsonderzoek? En lijkt het je leuk om een inhoudelijk uitvoerende en organisatorische rol te vervullen bij verschillende subsidierondes binnen ons cluster? Dan zoeken we jou!

Onze functie
Als programmasecretaris ondersteun je programmamanagers binnen het cluster Doelmatigheidsonderzoek bij de uitvoering van het programma DoelmatigheidsOnderzoek en het programma Evaluatieonderzoek ZE&GG. Dat begint bij het ondersteunen van subsidierondes, waaronder het plannen, schrijven en uitvoeren van subsidieoproepen en het zoeken van referenten; en eindigt bij de voorbewerking van de eindverslagen van de gehonoreerde onderzoeksprojecten. Het hele proces van het (mede)beoordelen en monitoren van projecten als ook het (mede)organiseren van programma-activiteiten zoals projectleiderbijeenkomsten ligt daartussen. Je hebt contact met programmacommissies en projectleiders. Je denkt ook mee over het stimuleren van de implementatie van onderzoeksresultaten en communicatie over de programma’s. Natuurlijk lever je ook je bijdrage aan ZonMw brede activiteiten.

Specificaties

ZonMw

Functie-eisen

Ben jij enthousiast geworden en heb je een recent afgeronde academische opleiding, feeling voor beleid en oog voor de praktijk van de gezondheidszorg? Dan zoeken we jou! Belangrijk is verder dat je praktisch bent ingesteld, nauwkeurig bent en goed kan plannen. Je kent de structuur van de Nederlandse gezondheidszorg en het gezondheidsonderzoek. Goede Nederlandse en Engelse mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn een must. Tot slot ben je een echte teamspeler en heb je een dienstverlenende instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

  • een tijdelijke dienstverband voor 32,4 uur (0,9 fte) per week voor de duur van 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging. Definitieve invulling aantal uur is bespreekbaar;
  • een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tot maximaal € € 4.519,59 bruto per maand (schaal 10 CAO Rijk salarispeil 1 juli 2021) bij een fulltime dienstverband (36 uur);
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • een interessant werkveld, een dynamisch team en een prettige werkcultuur.

Werkniveau:  Wetenschappelijk Onderwijs
Werkervaring:  0-3 jaar
Opleidingsniveau:  Wetenschappelijk Onderwijs

Werkgever

ZorgOnderzoek Nederland en Medische wetenschappen (ZonMw)

Voor meer informatie over de organisatie klik hier

Afdeling

Cluster DoelmatigheidsOnderzoek (DO)

Wie zijn we?
In het cluster DoelmatigheidsOnderzoek (DO) financieren we onderzoek dat inzicht biedt in welke behandelwijze het beste resultaat geeft tegen welke kosten. Samen met partijen die direct contact hebben met zorgprofessionals (denk aan Zorginstituut Nederland, Federatie Medisch Specialisten, Patiëntenfederatie Nederland en Zorgverzekeraars Nederland), zorgen we ervoor dat de onderzoeksresultaten relevant zijn voor de maatschappij en in de zorgpraktijk kunnen worden toegepast. Zo zorgen we gezamenlijk voor goede en betaalbare zorg op de juiste plaats.

Het onderzoek binnen het cluster DO is domeinbreed en richt zich onder andere op huisartsenzorg, paramedische zorg, verpleegkundige zorg, de geestelijke gezondheidszorg en medisch specialistische zorg.

In dit cluster werk je samen met ongeveer 30 enthousiaste en betrokken collega’s van verschillende disciplines en achtergrond.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Financiën; Beleid- en staf
  • Gezondheid; Natuurwetenschappen; Gedrag en maatschappij; Economie
  • 28.8—32.4 uur per week
  • max. €4519 per maand
  • Universitair
  • AT 21-196

Locatie

Laan van Nieuw Oost-Indië 334, 2593 CE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you