Arts onderzoeker naar preventie, prognose, diagnose en therapie-controle bij kanker

Arts onderzoeker naar preventie, prognose, diagnose en therapie-controle bij kanker

Geplaatst Deadline Locatie
18 jan 27 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 feb 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als arts onderzoeker zal je promotie onderzoek verrichten in het kader van een lopend traject waarin de MeD-seq technologie (een nieuwe assay voor genoom wijde DNA methylatie profilering) op orogenitale- en GI tumoren wordt toegepast. Er is een nauwe samenwerking met de afdeling Ontwikkelingsbiologie van Erasmus MC en Methylomics BV in Rijswijk. Je zal de linking-pin vormen tussen deze 3 locaties terwijl u tumoren die op de pathologie bekend zijn, selecteert, annoteert en samenhangend duidt in relatie tot de methylatie profielen die vastgesteld worden. Het onderzoek omvat inventarisatie, data beheer en wetlab werk. Het doel is biomarker identificatie. Het onderzoek zal leiden tot promotie.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een wo diploma Geneeskunde en hebt aantoonbare interesse in pathologie en oncogenese.
  • Je bent ambitieus, nauwkeurig en communicatief.
  • Jij vormt de verbinding tussen de afdelingen Pathologie en Ontwikkelingsbiologie (Prof. J. Gribnau) van het Erasmus MC en het Methylomics laboratorium (Dr. W. Quint).

Arbeidsvoorwaarden

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.707,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden.

Werkgever

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en vooroplopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art ziekenhuis met faculteit..

Het bepalen methylatie profielen van verschillende soorten kankers moet leiden tot het vinden van biomarkers die behulpzaam zijn bij preventie, prognose, diagnose en therapie-controle. U doet mee met het zoeken naar brede voorspellende markers naast definiërende markers (differentieel gemethyleerde genen) die bij de verschillende voorloperstadia en tumoren aparte en unieke patronen vormen. Er is al veel ervaring in de onderzoeksgroep. U zult worden gehuisvest op de pathologie, en werkt nauw samen met de andere twee locaties (Ontwikkelingsbiologie resp. Methylomics bv in Rijswijk).

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2986—€4707 per maand
  • Universitair
  • 03.01.22.TDA-P855225-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you