Promovendus

Promovendus

Geplaatst Deadline Locatie
19 jan 11 feb Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 feb 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als promovendus ben je betrokken bij 2 lopende projecten; enerzijds het onderzoekscentrum UNIEK, een centrum waarbinnen onderzoek wordt gedaan naar bijzondere genetische vormen van autisme. En anderzijds de "Sophia bus", het mobiele onderzoekslab van het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis.

Binnen het onderzoekscentrum UNIEK zal onderzoek worden gedaan bij kinderen en volwassenen met een zeldzame genetische afwijking en een autismespectrum stoornis. Met dit project hopen we meer te leren over de cognitieve en gedragsmatige ontwikkeling van deze personen en de rol van de genetische afwijking hierin. Binnen dit project word je in de gelegenheid gesteld een proefschrift te schrijven.
Je coördineert de inclusie van deelnemers, voert de metingen bij deelnemers uit en bent verantwoordelijk voor het verwerken en analyseren van de gegevens en het schrijven van wetenschappelijke artikelen.

Voor de Sophia bus heb je een coördinerende rol, bestuur je de bus (camper, regulier rijbewijs volstaat) en assisteer je de onderzoekers die gebruik maken van de bus bij hun studiebezoeken.

Gedurende het eerste deel van je aanstelling zal je je werkzaamheden binnen UNIEK (20 uur) combineren met de werkzaamheden voor de Sophia bus (16 uur). De daarna volgende periode zal volledig (36 uur) besteed worden aan UNIEK en het schrijven van een proefschrift.

Specificaties

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een allround promovendus die enthousiast, sociaalvaardig, organisatorisch sterk, nauwkeurig en flexibel inzetbaar is.
  • Je bent zeer gemotiveerd en toegewijd om nauwkeurig en kwalitatief hoogstaand werk te leveren en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je hebt een achtergrond in de (neuro-, ontwikkelings- of klinische) Psychologie of Geneeskunde en hebt affiniteit met de doelgroep.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal. Basale kennis van genetica en statistiek is een vereiste.
  • Ervaring met programmeren en het schrijven van syntaxen in programma's als Matlab en E-prime wordt als een voordeel beschouwd.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs (B).

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie binnen het grootste Universitair Medisch Centrum (UMC) van Nederland met hoge ambities op het gebied van zorg, onderwijs en onderzoek.
  • Een tijdelijk dienstverband, aanvankelijk voor 1 jaar, met de intentie deze te verlengen tot minimaal 3 jaar. Op dit moment betreft het een 3-jarig promotietraject, waarbij nog naar aanvullende financiering wordt gezocht om er een 4-jarig traject van te maken.
  • Een bruto maandsalaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal € 3.271,- (schaal OIO) bij een volledige werkweek van 36 uur.
  • Uitstekende secundaire voorwaarden, zoals een 13e maand die al in november uitgekeerd wordt en een persoonlijk reiskostenbudget.
  • Een pensioenverzekering bij het ABP. Wij nemen circa 2/3 van de maandelijkse bijdrage voor onze rekening.
  • Bijzondere voordelen, zoals een fysiotherapeut en een fietsenmaker van de zaak. En er is ook een sportclub waar je na werktijd aan je conditie kunt werken.

Werkgever

Erasmus MC

Je bent als promovendus werkzaam in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis, op de afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/psychologie. De afdeling Kinder- en Jeugdpsychiatrie/psychologie omvat een polikliniek, een kinderkliniek, adolescentenkliniek en de psychosociale zorg. De afdeling is blijvend in ontwikkeling en richt zich op internationaal erkend wetenschappelijk onderzoek wat gecombineerd wordt met hoogwaardige patiëntenzorg en het verzorgen van onderwijs. De afdeling is gespecialiseerd in de combinatie van psychiatrie en somatiek.

Het huidige project is onderdeel van het expertisecentrum ENCORE. Het ENCORE-expertisecentrum voor zeldzame genetische ontwikkelingsstoornissen is een (inter)nationaal erkende en zeer succesvolle translationele samenwerking tussen klinische en preklinische afdelingen binnen het Erasmus MC. ENCORE is het resultaat van een toenemende vraag naar (inter)nationale expertise op het gebied van zeldzame erfelijke aandoeningen. ENCORE stimuleert de samenwerking tussen clinici en wetenschappers en combineert fundamenteel, preklinisch en klinisch onderzoek.

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2570—€3271 per maand
  • Universitair
  • 51.03.21.TS-P856113-1

Werkgever

Erasmus MC (Universitair Medisch Centrum Rotterdam)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you