Procesondersteuner digitaal toetsen (1 fte)

Procesondersteuner digitaal toetsen (1 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 12 feb Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 feb 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bij het team tentaminering binnen de afdeling Student Administration van Tilburg University is een vacature voor de functie van procesondersteuner toetsing beschikbaar. Als procesondersteuner draag je zorg voor het ondersteunen van docenten bij het invoeren van hun toets in het digitale toetsplatform TestVision. Daarnaast denk je mee over het proces over de gehele keten en heb je zicht op de impact van proceswijzigingen.

 

Je zet je in tijdens het hele tentamenproces, van het informeren van docenten over de organisatie van een tentamen tot de afname van het tentamen op afstand of in de tentamenzaal. Je ondersteunt docenten bij het invoeren van tentamens in de applicatie TestVision. Tijdens een tentamen ben je beschikbaar voor vragen van studenten en surveillanten in de zaal. 

 

Voor deze functie ben je in staat om een papieren toets om te zetten in een digitaal toetssysteem en je hebt ervaring met het invoeren van gegevens in digitale systemen en het ondersteunen daarvan. Daarnaast beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden om helderen afstemming met docenten te laten plaatsvinden over de in te richten toetsen. Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en vraagt waar nodig om advies. Daarnaast ben je in staat om te werken in een complexe organisatie met veel stakeholders en actoren. Kennis van en ervaring in het ondersteunen van digitaal toetsen is een pré. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

  • Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding
  • Bij voorkeur ervaring in het hoger onderwijs;
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse- als de Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je hebt affiniteit met het werken met geautomatiseerde systemen en ervaring in het gebruik van Word, Excel, Outlook en PowerPoint;
  • Je hebt ervaring met administratieve processen;
  • Je werkt gestructureerd en bent proactief in het oppakken van zaken;
  • Tentamens kunnen ook plaatsvinden op de zaterdagen en in de avonduren. Dus tijdens de tentamenperiodes ben je flexibel inzetbaar;
  • Je hebt een grote mate van stressbestendigheid;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om als gesprekspartner te fungeren voor verschillende partijen binnen de organisatie;

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke functie tot 31 augustus 2022. Deze functie is ingeschaald in schaal 8. Het bruto maandsalaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring en bedraagt bij een voltijds dienstverband maximaal €3.606,-.
Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals studiefaciliteiten en de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden individueel te bepalen met behulp van keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Afdeling

Academic Services

De divisie Academic Services van Tilburg University is verantwoordelijk voor de formulering en uitvoering van het onderzoeks-, onderwijs- en impactbeleid van de universiteit. De organisatorische en administratieve ondersteuning van opleidingen, graduate schools en onderzoeksprogramma’s is vanuit de divisie georganiseerd. Daarnaast levert Academic Services begeleiding voor studenten, docenten, onderzoekers en promovendi, en ondersteunt zij bij de acquisitie van onderzoeksmiddelen en het valoriseren van onderzoeksresultaten. De divisie is onderverdeeld in drie units: Onderwijs, Onderzoek en Impact (Knowledge Transfer Office).

Academic Services

 

Afdeling
Deze functie maakt onderdeel uit van de afdeling Student Administration, die valt onder de divisie Academic Services. Deze afdeling verleent diensten op het gebied van onderwijslogistiek. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het opstellen van het onderwijs- en tentamenrooster, het organiseren van tentamens, maar ook het beheer van de Student Desk of de cijferadministratie. De afdeling bestaat uit vier teams: administratie, roosteren, student desk en tentaminering.

De operationele verantwoordelijkheid voor digitale toetsafname met Testvision ligt binnen het team e-assessment, dat onderdeel is van team tentaminering. Naast team e-assessment is ook team tentamenplanning en -uitvoering onderdeel van team tentaminering. Momenteel telt team e-assessment 12 leden. 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 40 uur per week
  • HBO
  • 19264

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you