Medewerker onderwijsadministratie processen en systemen

Medewerker onderwijsadministratie processen en systemen

Geplaatst Deadline Locatie
25 jan 21 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 feb 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Help jij de onderwijsadministratie met het zo efficiënt mogelijk inrichten van de administratieve onderwijssystemen? Check onze vacature voor medewerker onderwijsadministratie processen en systemen.

Functieomschrijving

Impact voor een betere samenleving. Met die missie biedt de TU Delft hoogstaand onderwijs en mogelijkheden voor toponderzoek aan ruim 27.000 studenten. Study Programme Administration, het team waarin jij werkt, is onderdeel van het Education Service Centre en verzorgt de administratie van álle studieprogramma’s en diplomering van individuele studenten. In deze superdiverse functie ben je de key-user van de backoffice applicatie OSIRIS en het programma Coursebase.

Het doel: ervoor zorgdragen dat de administratieve onderwijssystemen, en daarmee ook de examenprogramma’s, zo ingericht worden dat gebruikers optimaal kunnen werken en studenten over de juiste programma’s beschikken.

Samen met je collega’s en de procesmanagers, die het team functioneel aansturen, werk je procesgericht en ben je van een aantal  processen het eerste aanspreekpunt voor vragen van collega's en andere belanghebbenden. Je lost problemen op die collega's zelf niet kunnen of mogen oplossen. Je werkt hierbij nauw samen met de functioneel applicatiebeheerders van de onderwijssystemen.

Je signaleert nieuwe ontwikkelingen die consequenties hebben voor de administratieve organisatie en analyseert deze op haalbaarheid en uitvoerbaarheid. Je adviseert hierover aan de procesmanagers en direct leidinggevende.

Een diverse functie waarin je met veel verschillende betrokken samenwerkt. Zo adviseer en informeer je collega’s, examencommissies, opleidingsdirecteuren/coördinatoren, docenten, studieadviseurs en derden over de vertaling van de regelingen, examenprogramma’s en procedures in de systemen.

Tenslotte ben jij degene die zorgt voor voldoende en gebruikersvriendelijke rapportage voor alle belanghebbenden.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Je hebt hbo-niveau en hebt verstand van ICT en administratieve processen in het onderwijs.
 • Je ben analytisch en baseert je niet op aannames, maar vraagt juist door met nieuwsgierigheid.
 • Je bent in staat om procesmatig te denken en haalt energie uit het meedenken over hoe processen met een groeiende studentenpopulatie geüniformeerd en geoptimaliseerd kunnen worden.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met (administratieve) onderwijssystemen (zoals OSIRIS), Excel en Lean Six Sigma.
 • Je bent enthousiast en klantgericht, kunt goed zelfstandig werken, hebt goede communicatieve vaardigden en je bent proactief.
 • Je bent accuraat, je houdt overzicht (ook onder tijdsdruk) en controleert en bewaakt de voortgang binnen de processen.
 • Ervaring in procesgericht werken is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

 • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
 • Een functieomvang van 30-40 uur per week.
 • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 2.710,- en een maximum van € 3.619,- bruto per maand, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2710—€3619 per maand
 • HBO
 • TUD01969

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you