Subsidie-adviseur

Subsidie-adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
27 jan 11 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 feb 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Subsidiedesk van Hogeschool Inholland signaleert, informeert, adviseert, begeleidt en monitort subsidietrajecten. Lectoren, onderzoekers en/of docenten kunnen bij subsidie-aanvragen een beroep doen op onze diensten.

De Subsidiedesk is er vooral om collega's ondersteuning te bieden in de soms complexe wereld van subsidies voor het hoger beroepsonderwijs. Dit kan variëren van adviesgesprekken met (potentiële) aanvragers tot het stroomlijnen van de interne- of externe procedures, en het meelezen met (concept)aanvragen. Kortom, wij zijn er om ervoor te zorgen dat de aanvragers zich kunnen concentreren op het inhoudelijke voorstel in plaats van alle (technische) randvoorwaarden daar omheen. Daarnaast denken wij betrokken mee bij het beleid van Inholland op het gebied van subsidies: in samenwerking met Onderwijsbeleid houden we de strategische koers van Hogeschool Inholland aan en adviseren het College van Bestuur over daaraan gerelateerde relevante subsidiekansen.

Jouw rol
In jouw nieuwe baan van subsidie-adviseur houd je je onder andere bezig met bovengenoemde kerntaken. Daarnaast help jij ons de processen rond de verwerving van subsidies te verbeteren. Dat houdt onder andere in dat jij subsidiegerelateerde facts & figures ophaalt in de organisatie en deze interpreteert, zodat onze dienstverlening optimaal aansluit bij de wensen van onze collega's. Jouw werk draagt er aan bij dat wij de positionering van Inholland in het onderzoeksveld verder kunnen uitbouwen en versterken.

Jouw kennis van nationale, regionale en mogelijk ook Europese regelingen maakt dat jij voor collega's een vanzelfsprekende gesprekspartner bent als zij zich bij ons melden voor begeleiding van een subsidieaanvraag.
Tot slot: je houdt ervan om te werken in een omgeving waar je samenwerkt met veel stakeholders. Jouw gevoel voor bestuurlijke processen, jouw vermogen om uiteenlopende interne en externe partijen pro-actief te benaderen en aan elkaar te verbinden maken dat deze baan jou op het lijf is geschreven.

Goed om te weten
Op dit moment werken wij voornamelijk vanuit huis en in de toekomst blijven wij hybride werken. Je zal daarom bij ons veel werken met Microsoft Teams. De hogeschool organiseert bijeenkomsten over alle digitale mogelijkheden om van en met elkaar te leren.

Specificaties

Hogeschool Inholland

Functie-eisen

Wij willen natuurlijk graag dat jij succesvol wordt in jouw nieuwe baan bij Hogeschool Inholland. In jouw korte brief lezen wij graag meer over jouw motivatie en de kansen die jij ziet in onze samenwerking. In jouw cv lezen wij onder andere dat jij:

  • Beschikt over hbo+ werk- en denkniveau.
  • Werkervaring hebt opgedaan op het gebied van subsidieadvies, bij voorkeur bij kennisinstellingen in het hoger onderwijs.
  • Aantoonbaar succesvol bent in het verwerven van nationale, regionale en eventueel Europese subsidies.
  • De Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk uitstekend beheerst, waarbij je het Engels beheerst op niveau C1 van het ERK.

Als wij met jou in gesprek gaan, dan weet jij ons te overtuigen met voorbeelden waaruit duidelijk wordt dat jij:

  • Bijdraagt aan een gezamenlijk resultaat, de samenwerking zoekt en collega's ondersteunt. Je toont betrokkenheid met het gezamenlijk doel, en deelt informatie en kennis.
  • Actief gericht bent op het realiseren van resultaten en het behalen van de doelen van de aanvrager en dat jij mogelijkheden signaleert en creëert om de resultaten te verbeteren.
  • Hoge eisen stelt aan de kwaliteit van jouw werk en dat je daarnaar handelt.
  • Beschikt over het vermogen om te schakelen in rollen en stijlen om jouw doelen te bereiken.
  • Jouw werk systematisch, effectief en efficiënt organiseert en de voortgang van jouw activiteiten bewaakt.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden met de mogelijkheid op verlenging.

  • Het betreft een tijdelijk dienstverband van 12 maanden met de mogelijkheid op verlenging.
  • Een salaris van maximaal €5.127,39 bruto per maand, schaal 11, bij een fulltime dienstverband. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw relevante (werk)ervaring en opleiding.
  • Een werkweek van 36 uur per week, maar weet dat alles vanaf 32 uur per week ook bespreekbaar is.
  • Een goed te bereiken werkplek in Haarlem. Omdat jouw collega's zich op alle locaties van Inholland bevinden, bezoek je hen soms ook op deze locaties. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Kies je voor eigen vervoer weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.
  • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
  • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
  • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen. Onze verlofregeling is inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
  • Je krijgt van ons voldoende faciliteiten voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk dat je altijd bereid bent om te leren. Bij ons staat leren=durven centraal.
  • Er wordt een verzekering tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid voor je afgesloten die volledig door ons, Hogeschool Inholland, wordt betaald.
  • Je hebt bij ons recht op een ruimhartige regeling betaald ouderschapsverlof en een aanvulling op de wettelijke regelingen als het gaat om partnerverlof bij de geboorte of adoptie van jouw kind(je).
  • Een prettige en informele werkomgeving, waarin we onze collega's bij naam kennen.
  • Naast bovengenoemde arbeidsvoorwaarden bieden wij (onder bepaalde voorwaarden) ook een keuzemenu aan. In dit keuzemenu zit o.a. de mogelijkheid tot het kopen en verkopen van bovenwettelijke verlofuren, het fietsplan en de mogelijkheid van saldering woon-werkverkeer en vakbondscontributie.

Sociale partners blijven inzetten op verhoging van de kwaliteit van het onderwijs en onderzoek, van de onderwijsorganisatie en van het personeel. Wij volgen de cao hbo. Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Hogeschool Inholland

Als je komt werken bij onze hogeschool, ervaar je dat onze studenten en collega's centraal staan. Samen creëren wij een vertrouwde leer- en werkomgeving waarin studenten en collega's zich thuis, gezien, gekend en erkend voelen. Persoonlijk en dichtbij. Vanuit een veilige basis moedigen we onze studenten aan om door te groeien tot zelfverzekerde, wendbare professionals die een betekenisvolle bijdrage leveren aan de inclusieve wereld van morgen. Waar ze ook vandaan komen, wat hun interesse en (levens)ervaring ook is. Onze hogeschool omarmt een grote verscheidenheid aan studenten en collega's. Juist in onze verschillen zit onze kracht.

Wil je meer weten over onze hogeschool als werkgever? Ga dan naar Werken bij Hogeschool Inholland.

Afdeling

Stafafdeling Finance, Business Control en Centrale Studentenadministratie (FB&C) Subsidiedesk

De Subsidiedesk bestaat op dit moment uit 2 medewerkers (in totaal 1,4 FTE) en is onderdeel van de stafafdeling Finance, Business Control en Centrale Studentenadministratie (FB&C) met ongeveer 60 medewerkers. De Subsidiedesk is gezien de ontwikkelingen binnen het subsidielandschap toe aan uitbreiding. De (inter)nationale subsidiemogelijkheden nemen toe en er ontstaan steeds meer kansen en ambities op het gebied van multidisciplinaire samenwerkingen. Inherent hieraan verbonden is de professionalisering van de Subsidiedesk, met name op het gebied van digitalisering en positionering binnen en buiten de organisatie.

Specificaties

  • Financiën; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Juridisch personeel; Onderwijs
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €3658—€5127 per maand
  • Universitair
  • SP Subsidie-adviseur

Werkgever

Hogeschool Inholland

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rotterdamseweg 141, 2628 AL, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you