Junior Onderzoeker - AYA

Junior Onderzoeker - AYA

Geplaatst Deadline Locatie
29 mrt 27 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 27 mei 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen het Nederlands Kanker Instituut - Antoni van Leeuwenhoek (NKI-AVL) bestaat een vacature voor een junior onderzoeker. De kandidaat zal gedurende 3 jaar onderzoek verrichten op het gebied van kanker op jongvolwassen leeftijd.

Als onderzoeker bij het NKI-AVL zal jij een belangrijke bijdrage leveren aan de opbouw van een unieke infrastructuur voor patiënten met kanker in de AYA leeftijd (Adolescenten and Young Adult, 18-39 jaar).

Voor het door KWF Kankerbestrijding gefinancierde GENAYA-project zal het NKI-AVL in samenwerking met Hartwig Medical Foundation binnen 3 tot 4 jaar voor 1,000 patiënten een complete DNA-analyse uitvoeren en deze verrijken met relevante klinische data. De volledige DNA-analyses, gekoppeld aan klinische data, zullen meer inzicht geven in de biologie van kanker op jongvolwassen leeftijd.

De beperkte data die we hebben duiden op de aanwezigheid van een andere moleculaire tumorbiologie bij AYA’s dan bij patiënten in andere leeftijdscategorieën met vergelijkbare tumoren. Dit kan belangrijke consequenties hebben voor de keuzes van een behandeling. De data van GENAYA maken het mogelijk om verschillen in kaart te brengen en de behandeling van jongvolwassenen met kanker verder te personaliseren. Binnen het GENAYA project willen we aan de hand van interviews en vragenlijsten ook onderzoeken wat de voorkeuren voor en de impact van DNA-analyses is op de kwaliteit van leven van AYA’s.

Daarnaast ben je als onderzoeker betrokken bij de COMPRAYA studie. De landelijke COMPRAYA studie, is opgezet om inzicht te krijgen in prevalentie, risicofactoren en medische en psychosociale gevolgen van kanker bij jongvolwassenen. GENAYA sluit hier bij aan.

De gegevens van GENAYA kunnen worden meegenomen in de COMPRAYA-uitkomsten, en geven daarmee nog meer begrip van kanker op AYA-leeftijd, en de behandeling en gevolgen ervan.

Je zult komen te werken in de onderzoeksgroep van Prof. Winette van der Graaf (medisch oncoloog) en Dr. Olga Husson (epidemioloog). Binnen ons team zijn meerdere promovendi werkzaam. Dit betreft zowel artsen, epidemiologen als psychologen.

Praktisch bestaan jouw werkzaamheden uit het schrijven van het onderzoeksprotocol, het coördineren van de GENAYA studie in alle deelnemende ziekenhuizen, het verzamelen van klinische data van alle deelnemende patiënten aan GENAYA, het uitvoeren van interviews, het analyseren van COMPRAYA/GENAYA data en het schrijven van publicaties. 
 

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste onderzoeker die voldoet aan de volgende functie-eisen:

  • Voltooide studie geneeskunde, biomedische wetenschappen of soortgelijke opleiding
  • Affiniteit met de oncologie
  • Belangstelling voor klinisch onderzoek
  • Enthousiasme voor samenwerking in een multidisciplinaire setting
  • Uitstekende organisatorische en communicatieve vaardigheden (in Nederlands en Engels).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 3 jaar. In overleg kan er gekeken worden naar de mogelijkheden voor een promotietraject.

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor een periode van 3 jaar. In overleg kan er gekeken worden naar de mogelijkheden voor een promotietraject.

Het salaris bedraagt afhankelijk van ervaring minimaal € 2.759,- bruto per maand, conform FWG 50 van het Antoni van Leeuwenhoek bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en reiskostenvergoeding.

Als medewerker van het AVL kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en/of korting op het openbaar vervoer.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • PA NK 20220329-2

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you