Inkoper ICT (0,8 fte - 1,0 fte)

Inkoper ICT (0,8 fte - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 mrt 30 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zijn inkooptrajecten voor jou gesneden koek? Heb je kennis van ICT? Zoek je afwisseling en uitdaging in je werk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Zijn inkooptrajecten voor jou gesneden koek? Heb je kennis van ICT? Zoek je afwisseling en uitdaging in je werk? Neem je graag verantwoordelijkheid en hou je van projectmatig werken? Dan past de functie van inkoper ICT bij jou!

Als inkoper ICT werk je bij de afdeling Tactische Inkoop van het Inkoop- en Aanbestedingscentrum (IAC) van de Universiteit Utrecht. Het IAC is hèt kenniscentrum op het gebied van professioneel inkopen. Het IAC adviseert, begeleidt en ondersteunt bij inkooptrajecten en Europese aanbestedingen van producten, diensten en werken. Ook zorgt het IAC voor contractbeheer en voor toezicht op inkoopstromen.

Het IAC is niet zomaar een inkoopafdeling, maar maakt werk van duurzaam inkopen, is landelijk voorloper op het gebied van aanbestedingsinnovaties (zoals aanbesteden volgens #Uitgangspunt3A4), investeert in inkoopintelligence en werkt veel samen met de inkoopafdelingen van andere universiteiten.

In de rol van inkoper ICT werk je vooral samen met de directie Information and Technology Services (ITS). Deze directie levert ICT-diensten aan maar liefst 8.000 medewerkers en 30.000 studenten. Professioneel inkopen is dus van groot belang. Een mooie uitdaging!

Wat ga je doen?
  • Je verzorgt en begeleidt inkooptrajecten van ICT-gerelateerde producten en diensten. Je bent verantwoordelijk voor het hele proces: van voorbereiding tot realisatie en nazorg. Op basis van de inkoopbehoefte van je opdrachtgever maak je een plan van aanpak, verzamel en analyseer je marktinformatie, schrijf je de aanbestedingsdocumenten, verzorg je de communicatie met de markt en leid je de beoordeling van de offertes in goede banen.
  • Je werkt samen met de projectleiders en inkoopdeskundigen van de afdeling Tactische Inkoop van het Inkoop- en aanbestedingscentrum (IAC) èn met de afdeling Leveranciersmanagement van ITS. Daarnaast werk je over de breedte van de universiteit samen met verschillende disciplines en voor opdrachtgevers uit faculteiten en diensten.
  • Er is veel afwisseling in je functie: de ene keer ben je projectleider, een andere keer lever je als inkoopadviseur een bijdrage in een grotere projectorganisatie.
  • Er is ruimte. Je krijgt alle ruimte om zelf je functie in te vullen en je kan je volop ontwikkelen. Zo bouw je mee aan een succesvolle afdeling die kwaliteit levert.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wat breng je mee?
Met jouw kennis en ervaring lever je een belangrijke bijdrage aan het team. Dit breng je mee:
  • een hbo- of universitaire opleiding;
  • ervaring op het vlak van professioneel inkopen, inkoopmanagement en projectmanagement;
  • je bent geïnteresseerd in ICT;
  • je bent analytisch sterk, communicatief en je neemt graag initiatief. Het past bij jou om mensen bij elkaar te brengen en te enthousiasmeren om samen tot mooie resultaten te komen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.979,- en maximaal € 4.093,- (schaal 9 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Op termijn zijn er doorgroeimogelijkheden naar schaal 10 (maximaal € 4.490,- bruto per maand) en verder.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.


De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.


Het Inkoop- en Aanbestedingscentrum (IAC) adviseert, begeleidt en ondersteunt bij inkooptrajecten, leidt bestellingen in goede banen, zorgt voor contractbeheer en voor toezicht op inkoopstromen. Er zijn drie afdelingen in het IAC: Tactische Inkoop, Operationele Inkoop en Inkoopintelligence.

Specificaties

  • IT; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2979—€4093 per maand
  • HBO
  • 1186982

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you