Roeicoach voor MSRV Saurus

Roeicoach voor MSRV Saurus

Geplaatst Deadline Locatie
22 apr 8 mei Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 mei 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Maastrichtse Studenten Roeivereniging Saurus is een ambitieuze vereniging in de groeiende, internationale studentenstad Maastricht. We zijn op zoek naar een nieuwe professionele coach die met ingang van het nieuwe roeiseizoen (1 september 2022) onze coachkaders van de eerstejaars studenten ploegen gaat aansturen.

Om onze eerstejaars wedstrijdploegen op nationaal niveau mee te laten varen in de bovenste helft van het veld heeft Saurus een frisse blik en nieuwe impuls nodig. We willen het wedstrijdroeien naar een hoger niveau tillen en zoeken daarvoor iemand die uitdaging ziet in het creëren van randvoorwaarden om jonge, enthousiaste coaches te motiveren, enthousiasmeren en ondersteunen. De profcoach is in opdracht van het bestuur van M.S.R.V. Saurus verantwoordelijk voor de aansturing van de coaches van onze wedstrijdploegen. De profcoach bepaalt in overleg met Saurus een jaarplan inclusief technische lijn voor de wedstrijdroeiers en een trainingsschema inclusief trainingsweekenden en te starten wedstrijden. Daarnaast zal de profcoach eindverantwoordelijk zijn voor de selectie van de wedstrijdploegen. De profcoach richt zich met name op het begeleiden en van jonge coaches om de kwaliteit en kwantiteit van coaches op Saurus te vergroten.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Beschik jij over de volgende eigenschappen en vaardigheden?

·         Minimaal HBO werk- en denkniveau

·         RC3 (pré is RC4) of een door ervaring verkregen overeenkomstig niveau

·         Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden

·         Je werkt met een duidelijke visie om het wedstrijdroeien naar een hoger plan te tillen

·         Je hebt ervaring met het begeleiden van coaches van eerstejaars/beginnende roeiploegen

·         Je hebt affiniteit met het studenten roeien en bijbehorende verenigingscultuur

·         Je bent 16 uur per week, verdeeld over minimaal 2 dagen, beschikbaar met de mogelijkheid af en toe in het weekend te werken

·         Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Dan ben jij de profcoach die wij zoeken!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Tijdelijk dienstverband voor 1 jaar; bij goed functioneren, kan deze tijdelijke aanstelling worden verlengd.
  • De periode waarin je werkt loopt van 1 september tot 1 juli (exclusief feest- en verplichte vrije dagen), in deze periode van 40 weken werk je 16 uur per week. Het vaste salaris wordt uitbetaald over 12 maanden.

  • Het betreft een functie binnen het UFO-profiel Sportdocent in schaal 8 (sportdocent 3, €2.710-€3.619 op fulltime basis) conform CAO van het VSNU.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM. 

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Afdeling

De afdeling UM SPORT van het Studenten Service Centrum (SSC) van de Universiteit Maastricht organiseert het sportprogramma voor studenten, medewerkers en alumni van Universiteit Maastricht en voor studenten van Zuyd Hogeschool. Door een gevarieerd sportaanbod (± 60 activiteiten), 31 Studenten Sport Verenigingen (SSV), leuke evenementen en studentvriendelijke prijzen, wordt een gezonde en plezierige sportervaring aangeboden en is er voor ieder wat wils.
Het internationale karakter van de Universiteit Maastricht is ook bij UM SPORT sterk aanwezig, zowel bij haar leden als haar medewerkers. Hoofdzakelijk worden activiteiten in het Engels aangeboden, zodat deze voor iedereen toegankelijk zijn.
Het UM SPORT team bestaat uit ruim 130 werknemers: sportdocenten, instructeurs, baliemedewerkers en afdelingsteam. Allen delen de liefde voor sport en beweging.

Universiteit Maastricht is een internationale organisatie die een inclusief werkklimaat stimuleert, waarbinnen diverse student- en medewerkerspopulaties zich thuis voelen. We zijn ervan overtuigd dat onze aandacht voor diversiteit en het creëren van een inclusief werkklimaat meerwaarde heeft. De Universiteit Maastricht geeft diversiteit in haar strategische doelen een topprioriteit en nodigt jou uit om te solliciteren.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 16 uur per week
  • AT2022.164

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Grote Gracht 90-92, 6211 SZ, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you