Trial-arts Cardiologie

Trial-arts Cardiologie

Geplaatst Deadline Locatie
25 apr 26 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als trial-arts ben je betrokken bij de ontwikkeling van klinische trials binnen de afdeling Cardiologie. Je zorgt voor een medisch-wetenschappelijke voorbereiding, uitvoering en evaluatie van studies. Je werkt samen met de stafleden cardiologie (PI), klinische faciliteiten en verpleegkundig reseachpersoneel. De trial-arts heeft een spilfunctie in de organisatie en uitvoering van trials en houdt zich bezig met de werving en selectie van deelnemers, evenals de anamnese (uitvoerige ziektegeschiedenis), lichamelijk onderzoek en functieonderzoek. Dit alles staat onder leiding van de PI.

Als trial-arts ben je verantwoordelijk voor de logistiek van het onderzoek. Je zorgt er voor dat een protocol medisch-inhoudelijk is uit te voeren. Je documenteert en rapporteert over alle medische aspecten van dit protocol. Belangrijk is dat je het onderzoek dusdanig uitvoert dat de wetenschappelijke vraagstelling van het studieonderwerp volledig en adequaat beantwoord kan worden.

Daarnaast zorg je ervoor dat de veiligheid van de vrijwilligers gewaarborgd wordt en de verwachtingen van de klant worden nagekomen. Om deze veiligheid te waarborgen voer je voor- en nakeuringen uit en onderhoud je contacten met de vrijwilligers. Je verzorgt de medische begeleiding van vrijwilligers in ambulante projecten en je beoordeelt de geschiktheid van vrijwilligers voor bepaalde onderzoeken.

Als trial-arts vervul je een brugfunctie tussen wetenschappelijk medisch onderzoek en de medische praktijk. Bovendien speel je een rol bij het toepassen van wetenschappelijke kennis en kunde in de directe patiëntenzorg.

Als trial-arts Cardiologie selecteer je patiënten voor klinische trials en zet workflows hiervoor op. Tevens includeer je patiënten in klinische trails. Daarnaast werk je mee aan de introductie van klinische trails in het Radboudumc.

Bij gebleken geschiktheid zal de trial-arts doorstromen naar een arts onderzoeker/promovendus plek binnen het Radboudumc of naar een anios/aios plek.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je hebt de basisopleiding Geneeskunde met succes afgerond, bij voorkeur met aantoonbare opgedane ervaring ten aanzien van cardiologie. Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
  • * Ook indien je je opleiding op zeer korte termijn gaat voltooien nodigen we je uit om te reageren **.
Wetenschappelijke interesse is een voorwaarde. Verder heb je een zelfstandige en patiëntgerichte houding. Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. Maar er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Cardiologie houdt zich bezig met onderzoek, onderwijs en behandeling van hart- en vaatziekten bij volwassenen. De afdeling Cardiologie biedt topreferente en topklinische zorg in de regio Oost-Nederland. De afdeling kent de speerpunten: acuut coronair syndroom (hartinfarct) en cardiale beeldvorming, ritme- en geleidingsstoornissen, percutane hartklepimplantaties, genetica en congenitale cardiologie (aangeboren hartafwijkingen) en vrouwencardiologie.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2750—€4361 per maand
  • Universitair
  • 159883-P932658-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you