Management-/office-assistent departement Biomolecular Health Sciences (0,8 - 1,0 fte)

Management-/office-assistent departement Biomolecular Health Sciences (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
27 apr 26 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het departement BHS van de faculteit Diergeneeskunde zijn we op zoek naar een proactieve en enthousiaste management-/officeassistent.

Functieomschrijving

Voor het departement Biomolecular Health Sciences van de faculteit Diergeneeskunde zijn we op zoek naar een proactieve en enthousiaste management-/office-assistent. Je zult je bezighouden met de secretariële ondersteuning van een onderzoeksgroep en het departementsbestuur. Maar je belangrijkste rol is het ondersteunen en ontlasten van docenten door allerhande administratieve zaken in het onderwijs goed en snel te organiseren. Je vormt een team met een andere onderwijsondersteuner.
Je belangrijkste taken:
  • het ondersteunen en ontlasten van docenten door administratieve taken binnen het onderwijs op te pakken. Denk hierbij aan de communicatie met studenten, het invoeren van gegevens over cursussen en toetsing en het assisteren bij onderwijsroosters;
  • het ondersteunen van de portefeuillehouder onderwijs (lid departementsbestuur) bij voorkomende secretariële werkzaamheden. Denk hierbij aan het organiseren van bijeenkomsten, het plannen van afspraken en het signaleren en bewaken van de voortgang van acties;
  • het ondersteunen en verzorgen van alle voorkomende secretariële werkzaamheden voor één van de acht onderzoeksgroepen. Denk hierbij aan het regelen van toegangspassen en stageovereenkomsten, het organiseren van bijeenkomsten en praktische werkzaamheden rondom bestellingen en post.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een proactieve en enthousiaste kandidaat die oplossingsgericht, zelfstandig en zorgvuldig is. Iemand die het leuk vindt om met veel verschillende mensen te werken en een goed gevoel heeft voor prioriteiten en de belangen van anderen. Iemand die er plezier in heeft om zich ergens in vast te bijten en ervoor te zorgen dat ‘het’ geregeld wordt.
De ideale kandidaat:
  • heeft eerder als secretaresse, management-/office-assistent of in een andere ondersteunende functie gewerkt;
  • heeft een goede kennis van Microsoft office en maakt zich andere software snel eigen (denk bijvoorbeeld aan de software voor roostering);
  • heeft hbo-werk- en denkniveau;
  • heeft goede communicatieve en contactuele vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • heeft gevoel voor verhoudingen binnen een organisatie en is goed in het stellen en afstemmen van prioriteiten;
  • ervaring met universitair onderwijs is een sterke pré.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor de duur van een jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.310,- en maximaal € 3.208,- (schaal 6/7 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.


De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema’s One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.


Bij het departement Biomolecular Health Sciences (BHS) werken 170 medewerkers, verspreid over drie gebouwen. Binnen het departement voeren we onderwijs, onderzoek en patiëntenzorg uit met vaak een focus op moleculair, cellulair en weefselniveau. Dit gaat onder andere over infectieziekten, immunologie, celbiologie, metabolisme en pathologie. We verzorgen onderwijs voor Diergeneeskunde, maar ook voor bijvoorbeeld Biomedische Wetenschappen en het University College. We hebben twee veterinaire diagnostische laboratoria en BHS heeft veel externe projecten en samenwerkingen. Interessante en bekende voorbeelden zijn het virologische onderzoek naar Corona en het doodsoorzaakonderzoek bij gestrande walvissen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Management
  • 28—40 uur per week
  • €2310—€3208 per maand
  • HBO
  • 1188601

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you