Hoofd Onderwijs- en studentenzaken / Kwaliteitscoördinator universitair onderwijsInloggen en solliciteren

Hoofd Onderwijs- en studentenzaken / Kwaliteitscoördinator universitair onderwijsInloggen en solliciteren

Geplaatst Deadline Locatie
2 mei 29 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je bent verantwoordelijk voor de interne onderwijskwaliteitscyclus van de vier opleidingen van de UvH. Je hebt daarbij oog voor onderwijskundige en organisatorische aspecten en hebt een adviserende, coördinerende en controlerende rol.

Functieomschrijving

Hierin werk je nauw samen met de Directeur Onderwijs, de opleidingscoördinatoren, de Opleidingscommissie en de Examencommissie. Als hoofd ben je medeverantwoordelijk voor de bemensing van de curricula.

De organisatie en inhoudelijke uitvoering van (her)accreditatietrajecten, midterm evaluaties en projecten als de kwaliteitsafspraken zijn belangrijke componenten van je functie. Samen met de beleidsmedewerkers vertaal je relevante trends, ontwikkelingen en wet- en regelgeving in het hoger onderwijs naar operationeel kwaliteitsbeleid. Internationalisering van het onderwijs vormt hierbij een speerpunt.

Daarnaast geef je leiding aan de 9 medewerkers van de ondersteunende afdeling onderwijs- en studentenzaken. De afdeling omvat de onderwijsadministratie, secretaris examencommissie, twee studieadviseurs en twee beleidsmedewerkers. Ook het international office van de UvH valt onder deze afdeling en krijgt komende jaren meer vorm. Met dit team draag je actief bij aan de continue ontwikkeling van kwalitatief, hoogwaardig wetenschappelijk onderwijs.

Specificaties

Universiteit voor Humanistiek (UvH)

Functie-eisen

Kwalificaties

 • Academische master- of doctoraalopleiding; bij voorkeur Onderwijskunde of Onderwijswetenschappen;
 • Leidinggevende capaciteiten, gebleken uit enkele jaren ervaring als leidinggevende;
 • Aantoonbare ervaring op het terrein van onderwijsbeleid, onderwijskwaliteitszorg en projectmatig werken binnen een universitaire instelling;
 • Kennis van de relevante procedures en wet- en regelgeving rond kwaliteitsborging en de WHW;
 • Ervaring met het organiseren en doorlopen van (NVAO)-accreditatietrajecten;
 • Ervaring met internationalisering binnen het Hoger Onderwijs is een pre;
 • Goede actieve beheersing van Engels en Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Zelfstandige werkwijze maar ook goed in samenwerken;
 • Affiniteit met humanistische levensbeschouwing;
 • Competenties: nauwkeurig, doortastend, resultaatgericht, sociaal vaardig en organisatiesensitief.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Wij bieden een tijdelijk contract voor een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband: Tijdelijk dienstverband 

Omvang functie: Fulltime/Parttime

Indiensttreding: 1 september 2022 (bij voorkeur)

Salaris: € 3.821,= tot € 5.943,= bruto per maand bij volledige werktijd van 38 uur per week

Aantal posities: 1

Uren: 0,8 fte - 1 fte

Wij bieden een tijdelijk contract voor een jaar. Bij gebleken geschiktheid en aanwezigheid van voldoende financiering is er uitzicht op een vast dienstverband.

De functie is ingedeeld als Medewerker Onderwijsontwikkeling in het Nederlandse Universitaire Functie Ordening systeem (salarisschaal 11 of 12 CAO Nederlandse Universiteiten, afhankelijk van relevante werkervaring en verantwoordelijkheden).

Over het salaris betalen wij ook een eindejaarsuitkering (13e maand). Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren o.a. pensioenregeling bij het ABP, een ruime verlofregeling, ontwikkel/opleidingsmogelijkheden en flexibele werktijden. Deze arbeidsvoorwaarden zijn aan te vullen via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

 

 

Werkgever

De Universiteit voor Humanistiek

De Universiteit voor Humanistiek is een kleine, zelfstandige universiteit die zich laat inspireren door het humanisme en sociale- en geesteswetenschappen in zich verenigt. Ons onderzoek en onderwijs richt zich op eigentijdse vragen rondom zingeving, levensbeschouwing en de inrichting van een menswaardige samenleving.

De universiteit biedt momenteel een bacheloropleiding, drie masteropleidingen en een PhD-Graduate School aan ca. 650 studenten. We hebben de ambitie om verder te groeien in studentenaantallen, onderzoek- en valorisatieprojecten. 
De wetenschappelijke staf is ingedeeld in 5 leerstoelgroepen. Ondersteuning is georganiseerd in 3 afdelingen: Onderwijs, Onderzoek & Valorisatie en Bedrijfsvoering. 

De UvH bevindt zich in de historische binnenstad van Utrecht en kent een informele werksfeer met circa 120 betrokken medewerkers. Meer informatie is te vinden op onze website www.uvh.nl

Specificaties

 • Management; Beleid- en staf; Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
 • Gedrag en maatschappij
 • 32—38 uur per week
 • €3821—€5943 per maand
 • Universitair
 • AT312284

Werkgever

Universiteit voor Humanistiek (UvH)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kromme Nieuwegracht 29, 3512 HD, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you