Lab Technicus/ Lab Ingenieur

Lab Technicus/ Lab Ingenieur

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei 30 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

QuTech
QuTech is een missie-gedreven onderzoeksinstituut van de Technische Universiteit Delft en TNO. Samen werken we aan een radicaal nieuwe technologie met wereld-veranderend potentieel. Onze missie: het ontwikkelen van schaalbare prototypes van een quantumcomputer en een inherent veilig quantuminternet, op basis van de fundamentele wetten van de quantummechanica.
Om deze ambitieuze doelen te bereiken, brengen wij wetenschappers, ingenieurs en de industrie bijeen in een inspirerende omgeving. Samen bouwen wij aan de quantum toekomst, omdat wij geloven dat quantumtechnologie een ‘gamechanger’ kan zijn in vele sectoren, waaronder gezondheid, landbouw, klimaat en veiligheid.
De onderzoeks- en engineeringactiviteiten van QuTech worden uitgevoerd in drie divisies: Quantum Computing, Quantum Internet en Qubit Research.
Onze divisies en ondersteunende teams omvatten 220 FTE en meer dan 300 nieuwsgierige mensen en we verwelkomen graag een nieuwe technische collega die ons enthousiasme deelt!
Wil je een voorproefje van wat QuTech doet? Neem alvast een kijkje bij QuTech of bekijk onze laatste successen.

Functieomschrijving

Bij QuTech zijn we op zoek naar een ervaren Technisch Ingenieur / Lab Ingenieur om ons team te versterken. In deze functie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het bouwen, onderhouden en ontwikkelen van zeer geavanceerde experimentele opstellingen voor onze quantum onderzoekslaboratoria. Als je op zoek bent naar iets nieuws, uitdagends en opwindends: deze baan heeft dat allemaal!

QuTech biedt je een unieke werkomgeving met getalenteerde en gepassioneerde collega's, onze baanbrekende technologie en wetenschappelijk onderzoek halen regelmatig het wereldnieuws! 

De dagelijkse verantwoordelijkheden:

  • Ondersteunen van diverse onderzoeksgroepen binnen QuTech en samenwerken met andere technici waaronder fijn mechanici, elektronische en cryo ingenieurs.
  • Uitvoeren van (preventief) onderhoud aan onderzoeksapparatuur.
  • Het assembleren, monteren en modificeren van instrumenten en apparatuur in testfaciliteiten, denk hierbij aan pompen en compressoren, maar ook aan optische tafels en de clean room infrastructuur.
  • Het omzetten van de wensen van onderzoekers in technische specificaties en tekeningen voor lab apparatuur en lab infrastructuur.
  • Onderhouden van contacten met leveranciers, aanvragen van offertes en sturen op planning.
  • Begeleiden en aansturen van externe partijen in het laboratorium.

 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Minimaal MBO + niveau in werktuigbouwkunde, mechatronica of een aanverwant vakgebied. Bij voorkeur HBO Niveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring en goede assemblagevaardigheden, waaronder precisiewerk.
  • Interesse in koeltechniek, vacuümtechniek, elektrotechniek en besturingstechniek. Ervaring op deze gebieden is een pré.
  • Beheersing van het Nederlands of het Engels op professioneel niveau (spreken), waarbij de andere taal op conversatieniveau wordt beheerst.
  • Leergierig, verantwoordelijk en detailgericht.
  • In staat te werken in een complexe omgeving met veel verschillende stakeholders.
  • Ervaring met Autodesk Autocad/Inventor is een pre.
  • Ervaring met werken in een laboratoriumomgeving is een pre.
  • Openstaan voor werken in een clean room omgeving.
  • EU-werkvergunning (of Nederlandse nationaliteit) is vereist.

 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: One year.

Je aanstelling is bij de TU Delft. Het gaat om een 0.8 – 1.0 FTE functie met een minimum van 32 en een maximum van 38 uur per week. Aanstelling is voor een jaar, met uitzicht op een vast contract. Het UFO profiel is dat van Technicus O&O gebonden – profiel 0 3, met een salaris in VSNU-CAO schaal 9 (min. 2.979 tot max. 4093 bruto per maand op FT basis). Inschaling is afhankelijk van achtergrond en ervaring.

Daarnaast biedt de TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars en bij een sportabonnement, een dertiende maand, pensioenvergoeding en een individueel arbeidsvoorwaardenpakket. Op de campus is verder een Internationaal Kind Centrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • HBO
  • TUD02279

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you