Medewerker administratieve ondersteuning bij Student Administration (RO)

Medewerker administratieve ondersteuning bij Student Administration (RO)

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 30 mei Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 mei 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Medewerker administratieve ondersteuning bij Student Administration (Divisie Academic Services) voor Team Inschrijfadmininstratie/ Registration Office (1,0 fte periode van 3,5 maanden).

Functieomschrijving

Positionering
De afdeling Studenten Administratie (SA) is onderdeel van de divisie Academic Services. De Studenten Administratie is verantwoordelijk voor de volgende zaken: 

 • het in- en uitschrijven van studenten
 • de centrale registratie van de studieresultaten
 • de diplomering van studenten
 • het roosteren van de colleges en (her)tentamens
 • de afname van de schriftelijke tentamens, inzet surveillanten
 • Functioneel Beheer van Osiris
 • de Student Desk

Binnen de afdeling van de Studenten Administratie is een team (Inschrijfadmininstratie/ Registration Office) van 3 personen dat zich voor de gehele universiteit volledig richt op de in- en uitschrijving van studenten.
Bij het team Inschrijfadministratie/Registration Office hebben we voor de zomerperiode en de start van het nieuwe studiejaar een tijdelijke vacature als administratief ondersteuner voor 40 uur per week vanaf 15 juli t/m 31 oktober 2022.

Jouw functie
Voor het team van de Studenten Administratie zoeken we een Administratief ondersteuner, die tijdelijk beschikbaar is als extra kracht om ons tijdens de zomer- en de startperiode van het studiejaar te ondersteunen in de werkzaamheden. Het team verricht haar werkzaamheden voor de gehele universiteit.
De belangrijkste werkzaamheden voor de administratief ondersteuner zijn:

 • Verifiëren van persoonsgegeven t.b.v. de inschrijving
 • Vervaardigen van verschillende documenten 
 • Dossiervorming en archivering
 • Andere voorkomende administratieve werkzaamheden

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op MBO/Havoniveau. 
 • Je bent communicatief, collegiaal en je kunt goed in teamverband werken.
 • Je werkt heel accuraat en gestructureerd. Je kunt omgaan met een veelheid aan procedures. 
 • Je bent (of wordt komend studiejaar) géén student bij Tilburg University.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: voor de duur van 3,5 maanden.

Ons aanbod 
Het betreft een functie voor 1 fte (40 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal € 2310 en maximaal € 2778 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Administratief medewerker niveau 2 en salarisschaal 5 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

 • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 3,5 maand. 

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten en streven ernaar om inclusief te zijn, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Over Tilburg University / University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 40 uur per week
 • €2310—€2778 per maand
 • MBO
 • 20306

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you