Office Assistant 0,6 fte

Office Assistant 0,6 fte

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 29 mei Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 mei 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Facility Services Office (afdeling University Services and Schools Managementsupport) is op zoek naar een secretaresse voor het Departement Public Law & Governance van Tilburg Law School.

Functieomschrijving

In het team van 4 secretaresses lever je secretariële en (onderwijs-)organisatorische ondersteuning aan de wetenschappers in het departement, in afstemming met de coördinator bedrijfsvoering.

De taken bestaan uit algemene secretariële en organisatorische werkzaamheden zoals het zelfstandig verzorgen van correspondentie, telefoon, post, archivering en administratieve werkzaamheden. Je fungeert als centraal aanspreekpunt voor externen, medewerkers van Public Law & Governance en andere collega’s. Het ondersteunen van het academisch onderwijs vormt een belangrijk deel van je werkzaamheden. Ook het (mede-) organiseren van evenementen behoort tot de kerntaken, alsook het ondersteunen van projectleiders bij te organiseren projectactiviteiten zoals vergaderingen.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties 
Wij zoeken een zelfstandige en accurate Office-assistant met ten minste een vooropleiding op mbo-niveau, bij voorkeur een secretariële opleiding.
Je hebt uitstekenede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands. 
Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Van onze medewerkers verwachten we dat zij voldoen aan het taalniveau passend bij de functie. Voor Office Assistenten is goede schrijf- en luistervaardigheid in het Engels vereist: CEFR-niveau B2. 
Je hebt up to date kennis van verschillende Microsoft Office programma’s, waaronder Microsoft Teams. Ervaring met Zoom, Osiris en Canvas is een pre.

Jouw talenten

  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 
  • Je bent flexibel: je bent bereid om andere dagen te werken (en die dan te compenseren), als dat bijvoorbeeld voor een evenement noodzakelijk is.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden met uitzicht op verlenging.

Ons aanbod 
Het betreft een functie voor 0.6 fte (24 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal €2310,- en maximaal €2910,- bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Management/Office Assistant 3 en salarisschaal 6 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Over Tilburg University / University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • €2310—€2910 per maand
  • MBO
  • 20307

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you