Businesscontroller F&C-team TLS (0,8 – 1,0 fte)

Businesscontroller F&C-team TLS (0,8 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 mei 5 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij werken op één van de leukste plekken in Tilburg en omstreken? Solliciteer dan nu op de functie van businesscontroller voor Tilburg Law School.

Functieomschrijving

Tilburg University | University Services
is op zoek naar een  

Businesscontroller F&C-team TLS (0,8 – 1,0 fte)

Divisie en afdeling                           :    Divisie Finance & Control, afdeling F&C-team TLS
Locatie                                             :    Tilburg 
Full time equivalent                         :    0,8 – 1,0 fte (32 - 40 uur per week)
Maandelijks full time brutosalaris    :    €4.629 – €5.943
Duur arbeidsovereenkomst             :    12 maanden met uitzicht op vast

Als businesscontroller ben je verantwoordelijk voor de financiële planning & control cyclus van de gehele juridische faculteit, Tilburg Law School (TLS), die 400 medewerkers en een omzet van € 28 miljoen omvat. Je stelt samen met je team begrotingen, prognoses en managementrapportages op. Omdat financiële zaken niet op zichzelf staan maar zijn geworteld in de business adviseert de businesscontroller het management over de bedrijfsvoering en over strategische en tactische onderwerpen. Je onderhoudt hiervoor nauw contact met het bestuur van de faculteit. De functie is breed, uitdagend en inhoudelijk erg afwisselend. 

Je komt te werken op de nieuwe afdeling Business Control, welke bestaat uit tien business controllers die in kleine teams met assistent-controllers en/of administrateurs support geven aan de faculteiten en divisies. Het is de ambitie van F&C om concreet aan de slag te gaan met de verdere ontwikkeling van Business Control en dit binnen de divisie te verankeren.

Jouw functie
Jouw werkzaamheden:
•    Verantwoordelijk voor de P&C-cyclus binnen de faculteit, zoals de begroting, prognoses en managementrapportages met bijbehorende analyses;
•    Je geeft leiding aan het F&C-team van TLS, bestaande uit 3 assistent-controllers;
•    Klantgericht adviseren en ondersteunen van het bestuur van de faculteit, opstellen van businesscases en het aanleveren van relevante managementinformatie;
•    Toegevoegde waarde leveren door knelpunten en risico’s te signaleren, zoeken naar oplossingen en adviseren over en uitvoeren van verbeteringen. Dit gaat van operationeel tot strategisch niveau;
•    Binnen de afdeling Business Control en de divisie F&C werk je mee aan het verder stroomlijnen en optimaliseren van de financiële processen.

De divisie F&C is een van de zeven divisies binnen University Services en is verantwoordelijk voor financieel-economische beleidsadvisering, de planning en control cyclus en het beheer van de financieel-administratieve systemen en processen binnen de universiteit. F&C bestaat uit vijf afdelingen: Policy Staff, Business Control, Finance Service Center, Project Administration en Internal Financial Control. Bij F&C werken gedreven en deskundige professionals. De divisie wordt aangestuurd door de directeur F&C. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties 
•    Je bent gericht op samenwerking en bent de verbindende factor binnen en buiten het team. 
•    Je motiveert mensen, bent in staat met hen te sparren over hun werk en sturing te geven als dat nodig is. 
•    Je bent integer, proactief en analytisch ingesteld. Je kunt goed structureren en stelt prioriteiten. 
•    Je kunt personen en opdrachten vanuit verschillende invalshoeken benaderen en vandaaruit inhoud en betekenis geven aan cijfers. 
•    Je hebt oog voor de cultuur binnen de faculteit en daarbuiten. Daarbij ben je organisatiesensitief en je bent in staat om flexibel in te spelen op werksituaties die zich voordoen, bijvoorbeeld door je communicatiestijl op de juiste wijze in te zetten. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, in het Nederlands en Engels, in woord en geschrift.
•    Naast relevante leidinggevende werkervaring op het gebied van business control ben je in het bezit van een hbo of academisch diploma bedrijfseconomie.
 

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod 
Het betreft een functie voor 0,8 – 1,0 fte (32 - 40 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het salaris bedraagt minimaal € 4.629 en maximaal € 5.943 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Controller 3 en salarisschaal 12 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring.  

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd.  Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Management
  • 20309

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you