Internationaliseringsmedewerker (0,8 fte)

Internationaliseringsmedewerker (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 mei 12 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Werk jij graag in een internationale omgeving? En heb je talent voor het organiseren van events? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Als medewerker internationalisering ondersteun je bij internationale activiteiten en ondersteun je het internationaliseringsbeleid van de faculteit. Denk bijvoorbeeld aan bijeenkomsten voor internationale studenten en staf, ondersteuning bij samenwerkingsprojecten met internationale partners, en activiteiten rondom Internationalisation at Home. Daarnaast ben je inzetbaar voor diverse taken binnen de Graduate School of Life Sciences (GSLS). Samen met je collega’s draag je bij aan het soepel laten verlopen van (administratieve) processen binnen de GSLS.  Je signaleert ontwikkelingen, maakt managementdata inzichtelijk, bespreekt knelpunten en stelt actiepunten op. 

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega met een hbo-achtergrond. Je kunt goed plannen en organiseren en ziet wat nodig is om processen te optimaliseren. Daarnaast zien we graag dat je het volgende meebrengt:

  • affiniteit met internationalisering en onderwijs(beleid);
  • je bent proactief, daadkrachtig, stressbestendig en flexibel;
  • je schept plezier in het ondersteunen van collega’s;
  • een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Engels en Nederlands.

Arbeidsvoorwaarden

  • een positie voor een jaar, met uitzicht op een vast contract bij een positieve beoordeling;
  • een voltijds brutosalaris van minimaal € 2.710,- en maximaal € 3.619,- in schaal 8;
  • 8% vakantiebonus en 8,3% eindejaarsuitkering;
  • pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.


Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen en sport.​ Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien.

Meer informatie over werken bij de faculteit Bètawetenschappen vind je hier.

Werkgever

De afdeling onderwijsbeleid bij de faculteit Bètawetenschappen heeft meerdere teams op Schoolniveau die de opleidingsdirecteuren van de Schools ondersteunen: de Undergraduate School, de Graduate School of Natural Sciences, de School of Pharmacy en de Graduate School of Life Sciences (GSLS). De GSLS is een interfacultaire School van de faculteiten Geneeskunde, Diergeneeskunde en Bètawetenschappen. De GSLS organiseert alle master- en PhD-programma’s van de Universiteit Utrecht gericht op Life Sciences. Het GSLS bèta beleidsteam ondersteunt de opleidingsdirecteur Biosciences.

Voor het internationale deel werk je nauw samen met de beleidsadviseur internationalisering en de medewerker van het Science International Office. Voor de GSLS beleidstaken werk je samen met diverse collega’s binnen en buiten de faculteit, zoals het onderwijsbeleidteam bij de faculteit Geneeskunde. Samen zorg je ervoor dat het opgestelde beleid vertaald wordt naar gestroomlijnde procedures en effectieve activiteiten.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. We hebben zes departementen: Biologie, Farmaceutische Wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. We ondersteunen de faculteit bij het verrichten van excellent onderzoek en het uitvoeren van inspirerend onderwijs. Meer weten over ons?

Bij de Universiteit Utrecht werken we samen aan een betere toekomst voor ons allemaal. Met meer dan 7.000 medewerkers zorgen we voor maatschappelijk relevant onderzoek en kwalitatief hoogstaand onderwijs. De universiteit is een actief en betrokken onderdeel van de maatschappij, met als toegevoegde waarde onze open blik op maatschappelijke vraagstukken. We werken samen met andere (internationale) universiteiten, het bedrijfsleven, overheden, de culturele sector en maatschappelijke organisaties. Werken bij de Universiteit Utrecht betekent werken bij de beste universiteit van Nederland.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • 30—32 uur per week
  • €2710—€3619 per maand
  • HBO
  • 1189863

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you